Recenze Tecmate OptiMate 6 12V 144Ah 6A

Optimate 6 je automatická nabíječka od výrobce Tecmate, která slouží pro nabíjení olověných bezúdržbových, Super MF, VRLA i záložních akumulátorů o kapacitě 3 až 144 Ah. Nabíječka dokáže nejen baterii nabít, ale i oživit hluboko vybité akumulátory, otestovat stav baterie a udržovat ji trvale v nabitém stavu. Optimate 6 může být trvale připojen k akumulátoru. Pravidelným nabíjením…

Ivana11. dubna 2024

Funguje tak jak má. Spokojenost.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022

Plně automatická Udržování baterie

Za ty peníze už mohla mít např. digitální displej a lepší notifikaci nebo připojení přes wi-fi. Uživatel by tak na dálku věděl, jestli už je baterie nabitá. Předešlá verze nabíjela až do 240Ah, tahle nová verze pouze do 114Ah což úplně nechápu proč.

Tuhle nabíječku jsem si dlouho dobu půjčoval a obyčejná baterie ZAP Silver 65Ah mi díky řádnému dobíjení vydržela 6,5 roku. Poté už úplně klekla (asi už vadný článek). Nyní jsem si koupil tuhle novou verzi tak doufám, že budu stejně spokojen.