Radiopřijímač Recenze TechniSat TechniRadio RDR

Recenze TechniSat TechniRadio RDR

Kapesní DAB+/FM rádio! Díky vyměnitelné dobíjecí baterii vám RDR neustále nabízí řadu digitálních programů. Kromě digitálních rozhlasových programů prostřednictvím DAB + přijímá toto kompaktní zařízení také všechny stanice FM dostupné v místní oblasti a dokáže přehrávat hudební soubory MP3 z připojených datových médií USB. S přehledným displejem Dvouřádkový LCD poskytuje užitečné informace o…

Registrovaný uživatel2. listopadu 2022

Mám rádio teprve 24 hodin, zatím nemám vyzkoušenou výdrž baterie. Rádio má jednoduché nastavení, jednoduché ovládání, příjemný zvuk na tak maličké rádio. Zapnout resp. vypnout lze jedním pohybem. Hlasitost se ovládá plynule, nikoliv v krocích, což je fajn. Velmi mi vyhovuje možnost přímé volby na čtyřech tlačítkách .... 4 pro DAB, 4 pro FM. Celkově je možnost uložit si do paměti 20 stanic pro DAB a 20 stanic pro FM, ani tuto možnost nevyužiju. Jiné zdroje nebudu používat, tak jsem tyto funkce nevyzkoušela.

LED dioda má dvojí funkci-svitilny a kontrolky stavu baterie. Jako svítilna svítí dobře, jako kontrolka moc výrazně, což mě při připojení k síti trochu ruší.

Myslím, že jako přenosné rádio - téměř kapesní - je to dobrý výrobek. Zatím jsem velmi spokojená.

Registrovaný uživatel29. března 2022

kvalitní zvuk

baterie dlouho nevydrží, musí často nabíjet

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

Radio hraje výborně, výhodou jsou 4 samostatná tlačítka pro předvolby.

Tlačítka jsou dost malá, navýhoda pro špatně vidící. Nebyl dodán návod k použití v češtině.

Výborné přenosné kapesní rádio.

Registrovaný uživatel24. prosince 2021

Vybráno pro nízkou cenu přesto hraje bezvadně a má dostatek potřebných funkcí.

Jediný problém, velikost písma v návodu. Hledal jsem návod na internetu, marně.

Se zařízením jsem spokojen.

Varianta stříbrné
Registrovaný uživatel24. května 2021

vsadila jsem na režim DAB; malé, s dobrým výkonem

na webu nebyl jeho rozměnr, takže je menší, než jsem čekala kapesní provedení; zatím se mi nepodařilo režim DAB zprovoznit - že by nebylo dost DAB rozhlasových stanic? že by nebyla žádná v Brně?

milý výrobek vhodný do různých prostředí, kde je možno je dobíjet

Varianta stříbrné