Radiopřijímač Recenze Technisat TechniRadio RDR 0000/3922

Recenze Technisat TechniRadio RDR 0000/3922

Kompaktní přenosný FM/DAB+ přijímač TechniSat TechniRadio RDR umožňuje přehrávání MP3 z USB úložišť, disponuje AUX IN, nabíjecím akumulátorem a LED svítilnou. Díky vyměnitelné dobíjecí baterii vám umožňuje příjem digitálních programů, ať už jste doma nebo na cestách. Kromě digitálních rozhlasových stanic DAB+ můžete přijímat i všechny dostupné FM stanice a přehrávat hudební soubory MP3 z…

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Dostupná pouze 1 dan stanicemi

Jindřich K.8. listopadu 2022

Výtečně rádio, velmi dobrá citlivost,velmi dobrý zvuk a především alespoň 4 rychlé předvolby na DAB iVKV. Prijimačů DAB je již spousta, ale jen ojediněle mají rychlé předvolby Zesílení je kolečkem, zapnuti posunem páčky, takže brýle nepotřebujete.

Na dodaný akumulátor 3,7 V 800 mAh hraje asi jen 6,5 hodiny a málem ten samý čas se zase nabíjí. Dá se použit akumulátor i 1000 mAh a možná i větší.

Velmi dobré rádio se skvělým zvukem a především s daleko komfortnější obsluhou při změně stanic.

Registrovaný uživatel25. října 2022

Maličké, výdrž min. celý den, dobrý a silný zvuk, dobře vypadá, dá se zavěsit, lehoučké. Používám na zahradě a paráda :). Intuitivní a jednoduché nastavení.

Ještě s ním neumím všechno :(

Registrovaný uživatel1. června 2022

Intuitivní ovládání, vodné i pro seniory

Slabší kapacita baterie. Na jedno nabytí, vydrží v průměrném provozu, jeden den.

Skvělý poměr ceny a kvality.

Registrovaný uživatel26. května 2022

Skvělé rádio

Nemám námitky

Registrovaný uživatel10. května 2022

super zvuk

citlivá anténa,zatím málo stanic v DAB+

Registrovaný uživatel29. března 2022

naprosto bez šumu

mohlo by i telefonovat

radio super

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

kvůli velikosti,kompaktnosti,vlastnímu zdroji a dab.

malé kompaktní rádio s čistým přednsem

Yvonna Dvořáčková24. května 2021

Dobrý zvuk.

Malá výdrž baterie.

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Nemohu hodnotit, protože mě bylo zasláno radio, které jim již někdo předtím vrátil, bylo totiž nefunkční. takže jsem odstoupil od kuoní smlouvy

Špatné chování e.shopu Exashoftu. Nikdy více od nich nekupuji.

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Dobrý zvuk, přehledné ovládání, dobrá citlivost, hezky vzhled,

Mohla by mít větší výdrž baterie, až příliš zbytečně silně podsvícený displej

Na takového trpaslíka dost dobrý zvuk i citlivost. Jsem s ním spokojen. Celkově dobře navržený výrobek. Doporučuji.

Václav Zvěřina29. listopadu 2020

vvypadá velmi pěkně

KOUPIL JSEM TO NA DAB RADIO. PODLE REKLAMY V ROZHLASE! V Děčínč to ale nehraje !!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------ (pole informace na netu má vysílač Buková hora /je ode mne 8 km/ pouštět dab vykonem 10 kW

Jdu to vrátit. v.Zvěřina Děčín.