Recenze Technisat Digitradio 700

Digitradio 700 je ideální kompaktní mikro stereo systém pro obývacím pokoji, ložnici nebo kuchyni. Dva 2pásmové hi-fi regálové reproduktory s výkonem 2x 20 W poskytují silné basy a vynikající zvuk. Digitradio 700 přijímá rozhlasové stanice prostřednictvím DAB+, FM s RDS nebo internetu (kde jsou k dispozici tisíce stanic z celého světa). K dispozici je také přehrávač CD a bezdrátové streamování…

3 recenze

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

Příjem internetového rádia.

Bez ovladače nejdou volit stanice.K vyvolání stanice z paměti je zapotřebí neustále mačkat tlačítko.Zastřený zvuk repro.Dal jsem jiné.

Dokonalejší dálkový ovladač.Volba stanic na rádiu a bylo by to lepší.

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

Má anténí vstup, velký displej po vypnutí hodiny+datum

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

Toto rádio jsem kupoval zejména kvůli mé velké sbírce CD, více než 2000 ks. Takže poslouchám hlavně ty, přesněji zatím jenom ty. Za ty roky co CD poslouchám jsem zlikvidoval nejméně 4 rádia z CD a také jednu CD mechaniku na NTB. CD poslouchám při práci, mluvené slovo mi vadí. V tomto smyslu rádio funguje dobře. Na internetová rádia se těším, ale budu muset napřed vylepšit internet, tedy WIFI signál.

Některá dřívější rádia měla ovládání CD mechaniky přívětivější a psaly na displeji více informací. Ale možná je to otázka zvyku. Vyhovovalo by mi, kdyby bylo možno rádio připojit k internetu kabelem. Rádio FM ani DAB zatím neposlouchám, ale moc toho od teleskopické antény schované v regálu neočekávám. Chtělo by to možná venkovní anténu nebo nějakou elektronickou antrénu, ale zdířka pro takovou anténu chybí.

Rádio zatím plní, co jsem od něj očekával. Předpokládám, že to za pár let bude potřebovat vyměnit laserovou čočku, nebo jak se to, co čte CD, jmenuje a doufám, že v tu dobu bude ještě servis zajištěn.