nepomohlo od potíží

nepomohlo od potíží
Používá manzel.Je spokojen.
Pevnost palácového pilíře užívám pravidelně na podzim,a na jaro . Vyhovuje mi to, nemívám tak často virózy.
Také i tyhle léky mi pomáhají. Dialízu jsem nemusela podstoupit.
Zato beru mesic a žádné výsledky tak uvidime
Není to chemie.
Cena by mohla být nižší,ale neznám procesy-levnější by to možná ani nemohlo být.
Bez vedlejších účinků.
Zatím jej beru krátce a cítím mírné zlepšení mých potíží
Zápory nejsou je to ve stádiu počátku léčby
Zatím vše probíhá dobře čas ukáže jestli budu muset změnit léčbu
nepomohl!
..nepomohlo..potom som si objednala Vyhladenie slonovej kosti a to zabralo perfektne..celkové zlepšenie stavu - cca o 90% ..
- bylo to dobře popsané na internetu od MUDr. Hoffmana, kdy použít (kdysi, když to bylo možné, teď už je omezeno legislativou, bohužel)
- dostala jsem se z polízanice vlastními silami - zablokovaná bederní páteř s bolestmi a nemožností si dojít bez obtíží na toaletu (tak i tak), během pár dní při zvýšených dávkách
- mám doma v rezervě, kdykoliv se má tato situace opakovat (třeba bolest v bedrech po dlouhém sezení u počítače) nebo prochladnutí - okamžitě použiju na zahnání příznaků
- vynikající preparát, ke kterému mi účinně pomohla také rehabilitace, ale kdybych byla odkázaná jen na lékařskou standardní pomoc, nedala bych to ... je dobré pro sebe udělat něco dobrého navíc a zachránit se, dokud to jde :-)
vynikající prostředek jako záchrana při blokování páteře spojené s chladem a vlhkostí, osobně velice lituju, že nová legislativa zamezuje uvádění popisů a vhodného užití preparátu na internetu (já měla kliku a mohla jsem si to snadno přečíst, ale ostatní už nemohou ....)
Manžel má léta vyhřezlou ploténku a každý rok na jaře a na podzim se mu při změně počasí a špatném pohybu záda ozvou, většinou skončil "nehybný" u neurologa na lécích a obstřicích. Díky kombinaci produktů Pevnost palácového pilíře a Vyhlazení slonové kosti již několik let neurologa nepotřebuje!!! Vždy spolehlivě zabere, doma máme v lékárničce pohotovostně nachystané :-)
Opravdu doporučuji!
Bolesti zad jsou menší
Pomáhá
Už ten název mě hodně zaujal.Jedno balení už mám využívané a čekám na další tři ks.Chronicke bolesti kloubů,reagující na změnu pocasi-to mě trápí hodně dlouho .A ischias take...A že posiluje bedra a kolena?Koho dnes netrápí kolena?Snad jen mladé lidi.
Bolesti ustupují pomalu ,ale věřím,že konečný výsledek přinese úplné uzdravení.