Přírodní produkt Recenze TCM Herbs Nápoj z pravého ženšenu 100 g

Recenze TCM Herbs Nápoj z pravého ženšenu 100 g

Ženšen je nejsilnějším tonikem tradiční čínské medicíny. Je určené pro současného člověka, žijícího stresovým a hektickým stylem života. Stimuluje mysl a je tedy vhodné pro duševně pracující lidi a studenty.

Registrovaný uživatel17. září 2024

Užívám denně. Opravdu funguje. Nástup účinků jsem cítila cca. po užití prvního balení, 5-6 týdnech. Pořízen spolu s pornatkou a astragalem na potírání mozkové mlhy a zlepšení soustředění + zvýšení energie.

jana.seclova10. května 2024

Opět jako prevence manželovi, také seniorovi, po jeho 43-leté službě u ČD, nočních službách. Fungujeme oba dobře, díky doktoru P.Hoffmannovi, který o těchto přípravcích vydal zajímavou knihu.

martin.chynoransky2. března 2024

Nárast energie a vitality Jednoduchá príprava Mne chuť vyhovuje

Celková spokojnosť

Registrovaný uživatel8. července 2023

Nápoj pijem ráno, necítim sa unavená, nemusím piť kavu

Registrovaný uživatel8. dubna 2023

jeden z mála pravých ženšenov vo vysokej kvalite

Registrovaný uživatel21. září 2022

Lahko sa rozpusta, doda zivotnu energiu, nerozptyluje.

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

nejlepší

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

- krvný tlak manžela (vysoký TK, liečený štandardne liekmi) vyrazne klesol a drzi sa na 117/78, co sa nestalo asi 20 rokov

Registrovaný uživatel17. června 2022

Pomáhá

Registrovaný uživatel16. dubna 2022

Dodává energia.

Vyšší cena

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Jemné, ale trvalé navýšení energie. Celkové zlepšení zdravotního stavu.

Registrovaný uživatel27. července 2021

- skvele zdravotne ucinky

Registrovaný uživatel19. března 2019

Doporučuji.Máme dlouhodobě vyzkoušený a účinky jsou nezvratné.Čisté bylinky bez chemie.V naší rodině jsme měli onemocnění zhoubným tumorem a následovaly tři operace.Po poradě s magistrem zabývajícím se čínskou medicínou jsme se rozhodli pro tento produkt. .Vstřícnost a laskavý profesionální přístup nás nasměroval a nelitujeme. Je pravdou,že od této doby nám další poradentství ze strany tohoto stánku zdraví rozšířilo obzor a bereme i další doplňky stravy které nás posilují a věříme jim. Kalinová Pozdravy do VAL. MEZU.

Neshledávám.

Ráda budu i nadále z důvodu dodrých rad a rychlého vyřízení objednávky pokračovat v nakupování a upevňování svého zdraví.