domeček pro figurky Recenze Sylvanian Families 5567 základní dům s červenou střechou

Recenze Sylvanian Families 5567 základní dům s červenou střechou

Dům s červenou střechou je ideální pro každého, kdo je v Sylvanian Families nový. Tato sada obsahuje dům, základní nábytek a figurku. V kuchyni si můžete upéct třeba jablečný koláč. Hračka je vhodná pro děti od tří let.

Kasparovast30. listopadu 2024

Je to dárek pro pravnučku, kupovala jsem jí zde již rodinku králíčků a moc se jí to líbí, ráda si s nimi hraje, tak jsem dokoupila ještě domeček. Vypadá krásně, ale je to dárek k Vánocům, takže je ještě nerozbalený. Mám v úmyslu dokoupit další další hračky od této značky. Hračky zatím předčily očekávání.

Registrovaný uživatel28. července 2024

Krásný domeček, přesně podle popisu, překvapilo mne, jak je velký vzhledem k příznivé ceně.

dzespa1326. prosince 2023

Dokonalé zpracování..kreativní zábava pro děti s možností dokupovat další příslušenství

Registrovaný uživatel17. listopadu 2023

Krásný domek pro králíčky nebo menší panenky

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

Domeček i postavičky propracované do detailů, možnost dokupování dalších částí, nekonečný prostor pro kreativitu, produkt zaujal malé děti, vštší děti i dospělé - vyhráli jsme si všichni a dlouho :-).