Želírovací cukr 2plus1 je ve svém živlu pro ovocné pomazánky. Zde se zpracovávají dva díly ovoce s jedním dílem želírovacího cukru, takže na 1 kg ovoce se použije 0,5 kg želírovacího cukru (což odpovídá jednomu balení). Kromě cukru, ovocného pektinu a kyseliny citronové obsahuje konzervační cukr 2plus1 konzervační látku kyselinu sorbovou. Díky želírovacímu cukru 2plus1, který trvá pouhé 4 minuty,…
Želírovací cukr 2plus1 je ve svém živlu pro ovocné pomazánky. Zde se zpracovávají dva díly ovoce s jedním dílem želírovacího cukru, takže na 1 kg ovoce se použije 0,5 kg želírovacího cukru (což odpovídá jednomu balení). Kromě cukru, ovocného pektinu a kyseliny citronové obsahuje konzervační cukr 2plus1 konzervační látku kyselinu sorbovou. Díky želírovacímu cukru 2plus1, který trvá pouhé 4 minuty, se chuť ovoce velmi intenzivně zvýrazní. Pokyny pro přípravu: Ovocné pomazánky: Zvažte a omyjte 1 kg sladkého, zralého ovoce. Odstraňte stopky, pecky, slupky, udělejte pyré. Smíchejte pyré s celým balíčkem (500 g). Něco speciálního: s kousky ovoce Očistěte ½ připraveného ovoce, ½ nakrájejte na velmi malé kousky, smíchejte s konzervačním cukrem a nechte louhovat alespoň 3 hodiny (případně přes noc). Příprava z ovocné šťávy Ovoce odšťavněte (neslazené) ještě horké a šťávu nechte vychladnout. Smíchejte 750 ml studené šťávy s celým balíčkem. Postup vaření Ovoce vložte do hrnce, který by