Hra super.
Místo avizovynych týmů Sparta a Zlín jsou tam Plzeň a Litvínov. Bohužel jsem dokoupil tým Plzně . Pri vrácení nebyly vráceny peníze, ale musel jsem koupit něco jinýho, což jsem nepotřeboval.

Hra super.
no prostě Stiga, výborný stolní hokej než jeho kopie co po vybalené nefungují...takže výborný
Děti velmi baví. Díly se zdají být pevné.
Překvapilo mě, že děti hokej tak baví, hrají každý den.
skvělá zábava
Super zabava - hrajeme s vnouckem kazdy den. Lze dokoupit i hrace oblibeneho klubu, tak hraje sparta proti rytirum kladno.
Dobré zpracování kvalitní výrobek.
Kvalitní provedení, kovové hokejky, dokonalé pokrytí (všude lze dosáhnout), vystřelovací mechanismus v brance, možnost dokoupení oblíbený tým