ostatní stavebnice Recenze Stemnex Parní stroj 140 dílků

Recenze Stemnex Parní stroj 140 dílků

S tímto unikátním parním strojem si váš chlapec vyhraje. Tato hračka je ideálním dárkem. Stemnex je vědecká stavebnice pro mladé kutily: sestavte si a vyzkoušejte, jak co má správně fungovat .

Registrovaný uživatel6. července 2025

Skvělý dárek pro vnuka Moc spokojený při sestavování a spouštění

andy.svob28. června 2025

Bohužel plast, ze kterého je stroj vyroben je velmi nekvalitní a hned při první manipulaci se nám povedlo ulomit páčku. Některé díly je třeba obrousit, aby šly složit.

Sigy7. února 2024

Perfektní stavebnice s možností sestavit si vlastní a funkční parní stroj

Perfektní stavebnice s funkcím parním strojem

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Laciný plast. Nic to nevydrží. Některé části jsou potřeba pevnější.... Po několika hodinách práce se smontováním, jsme ulomili páčku od převodovky. Je z tenkého plastu. A pak stroj přestal fungovat úplně. Půjde na reklamaci.

Pol Pavel Sabina29. prosince 2021

Naprosto nevhodná hračka. Vše je plastové, velmi křehké, nekvalitní. Pro 10leté a mladší k smíchu. Za tuto cenu nekupovat.

Nekvalitní a k ničemu. Nám se to hned rozbilo, součástky jsou velmi křehké.

Registrovaný uživatel2. července 2021

Obal

Parní stroj jsem si představoval jinak.Je to hračka s elektronikou.Očekával jsem že to bude opravdu na páru.

Doufejme že se nabídka rozšíří i o modely motorů ať už zážehových nebo vznětových.

Registrovaný uživatel22. prosince 2020

Je to vánoční dárek pro pěti letého fandu(vnuka) parních lokomotiv. Jednoduchá a názorné ukázka složení a funkčnosti parního stroje.

Hlučnost motorku s převody. Není zpětný chod.

Skvělý dárek

Registrovaný uživatel24. ledna 2020

stavebnice prakticky k ničemu, na malé děti moc složitá, velké by ocenili skurečný parní stroj a ne simulátor poháněný elektromotorem...