Já ji milují tak používám dost často

Já ji milují tak používám dost často
výborná, malé balení jsem koupila na zkoušku rodině, já sama si pravidelně kupuji velké baleni
Objevil jsem recept na asijské nudle , kde bylo použití omáčky předepsáno. A po konzumaci jsem byl nadšen. A tímto mám rozšířený repertoár mého jídelníčku.
Je to vynikající :-)
Chuť
jsme spokojení, vracíme se k ní rádi, stačí malé množství - dlouho vydrží..
Chuťově dobrá
zatím jsme nepoužili
Zdravá pochutina, konzument si musí zvyknout na její ostrou vůni a chuť, protože je vyrobená ze zetlelých sépií. Dobře se hodí k rybímu a kuřecímu masu ve spojení s rýží. Podle mého názoru dobře doplňuje střevní mikroflóru (bakterie) v trávicím traktu. Tato střevní mikroflóra chybí zejména starším lidem a lidem s menší celkovou odolností proti různým infekcím trávicího traktu.
O žádných nevím. Snad jedině požívat v menším množství (stačí 5 až 10 kapek denně, jedenkrát za den do jídla).
Pokud se někdo domnívá, že takovéto "shnilotiny" do našeho jídelníčku nepatří, mýlí se. Stačí připomenout například tzv. "odležení" zabitého zajíce, kdy se na podzim (například v říjnu) zastřelený zajíc ponechává viset venku při venkovní teplotě až do vánočních svátků a teprve poté se připravuje. A co třeba proces "odležení" masa pro přípravu svíčkové anebo naše syrečky a romadur?
Výborná ňamka. Překvapila mě.
Výborná omáčka.
Dodává jídlu zvláštní chuť.
Smrdí jak se dalo očekávat.
Zajimavá chuť, něco zase jiného.
Dobrá a kvalitní rybí omáčka.