Recenze Specific CT- HY Hypoallergenic treats

Pochoutka pro psy všech plemen bez rozdílu věku. Pochoutku lze používat v průběhu redukce váhy, jako prevenci obezity a u psů s cukrovkou. Hydrolyzovaná bílkovina z lososa s molekulární hmotností pod 10,000 Daltonů je vysoce stravitelná a málo alergenní. Rýže je málo alergenní a dobře stravitelná, proto je ideální složkou hypoalergenních pamlsků.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Specific CT- HY Hypoallergenic Treats jsou podle recenzí vhodnou volbou pro psy s alergiemi a zažívacími problémy, přičemž většina psů je dobře snáší a chutnají jim. Někteří majitelé však uvádějí, že jejich pes měl po požití pamlsku zažívací potíže, což je třeba zvážit při rozhodování.

• Chutnají i vybíravým psům
  • Vhodné pro psy s alergiemi a zažívacími problémy
  • Doporučeno veterináři
  • Splňuje dietní požadavky
  • Kvalitní složení
  • U některých psů se objevily zažívací potíže

balmbergerova.j20. února 2026

Můj pes má alergii a tyto pamlsky mu vyhovují.

Produkt doporučuji.

Registrovaný uživatel18. května 2023

Kvalitní výrobek

veliká spokojenost

Registrovaný uživatel1. února 2023

Těžko se hodnotí něco co jsem neměla možnost vyzkoušet,ale podle reakce pejska pro kterého jsem to objednávala můžu hodnotit , že skvělé. Je to docela vybíravý pejsek a jelikož pamlsek slupne a těší se na další, tak je nejspíš super a asi dobrý. Pro mě bylo důležité při výběru to, že neobsahuje kuřecí maso kvůli alergii pejska na něj.

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

můj pejsek má problémy,ale s tímto krmivem je v pořádku.

Registrovaný uživatel22. září 2022

Produkt doporučen veterináře Splňuje požadavky dietních požadavků Produkt je vynikající odměna a pochutina

Registrovaný uživatel21. března 2022

Pes mívá problémy se zažíváním, tak jsme chtěli pořídit zdravém pamlsky. Psovi chutnají, podáváme denně, protože bez odměny to u nás nejde :-).

Doporučuji - zdravá, chutná odměna.

Registrovaný uživatel27. února 2022

Můj pes mel po nem opet prujem :(

Registrovaný uživatel8. února 2022

Pamlsky jsou určeny pro alergická zvířata a náš pejsek je zbožňuje.

Super zboží

Registrovaný uživatel8. ledna 2022

Našemu hafanovi moooc chutná a to je dost vybíravý. Je tedy dobrým řešením při dodržování diety.