kvalita zvuku

kvalita zvuku
Super zvuk, dobře fungují
Skvělý zvuk, snadné spárování, nadstandartní funkce.
Skvělý zvuk, snadné spárování, nadstandartní funkce.
Moc pěkný zvuk!! Pěkné zpracování
Špatně drží v mých uších, a velká váha jak celku tak samotných sluchátek
Určitě můžou někomu vyhovovat, ale mě nesedí!!
Skvělý zvuk
Výdrž baterie
Zvuk, ovládání, ekvalizér, prakticky vše.
Celá sluchátka z mého pohledu velmi znehodnocuje, že špunty nedrží pořádně v uších! Chvilku s nimi stojíte nebo popocházíte a vypadávají z ucha. A to přesto, že jsou k nim přiložený špunty různých velikostí. Možná je to dáno velkou hmotností a rozložením váhy samotného sluchátka. Hlavní nedostatek.
Skvělá sluchátka za málo peněz s jednou vadou.
Drahé
Zvuk strašný
Dlouhé párování s telefonem
Snad nejhorší sluchátka...
Zlaté Airpods Pro nebo Lamax dots.
Božský zvuk , skvělé potlačení hluku , aplikace na nastavení všeho co potřebujete. 360 zvuk .
360 zvuk je možné používat jen v případě že používáte třeba TIDAL , spotify to nevede . Ta od Sony je občas dost nepřehledná.
ANC
Vydrž baterie Max 1,5 hodiny místo udávané maximální výdrže až 6 hodin
Velký úložný box
Vše dle očekávání.
Skvělý zvuk
Kvalita zvuku
Nesedí na uších tak, jak bych si přál
Dobrá volba - poměr cena výkon je OK
Dobrá muzika
Takový nádherný zvuk jsem od bluetooth sluchátek prostě nečekal a ani nevyžadoval....
Uvidí se , jak dlouho mi budou sloužit.....zatím jsem nadmíru spokojen!
Nehodí se na běh...
Doporučuji Všem lidem, kteří mají rádi hudbu a chtějí si ji pohodlně vychutnat v bytě při práci, při chůzi venku.....Bluetooth má velký dosah!!!Nemusíte mít zařízení, z kterého přijímáte signál vždy v kapse :)
Na běh se nedoporučuje.
Nyní jsou tyto sluchátka ještě levnější , kupte si a užívejte kvality, kterou prostě firma SONY umí podat v líbivém designu a prvotřídním provedení.
Vypadat dobře.
Jsem spokojen s kvalitou zvuku.
Funguje na jedno nabití přibližně 2,5 hodiny.
Odpoji se od telefonu, musíte restartovat sluchátka.
Jak headset funguje hrozné.
Kvalita hudby, baterie, vzhled
Při připojení k počítači nepoužitelné, zkoušel jsem 2 notebooky, vždy se seká. Při přehrávání z telefonu se taky příležitostně seká, ale dá se vydržet. V uších nesedí na 100% ani po odzkoušení všech nástavců. Noise canceling je dost slabý, ale to může být tím, že mi nesedí v uších.
Za ty peníze nejsem zcela spokojen. Bezdrátová sluchátka za cca 700 korun co jsem měl předtím se nesekala vůbec.
Skvělý zvuk, dlouhá výdrž.
Kvalita zvuku, dobré zpracování, přívětivé ovládání
Patrně se úplně nehodí k běhání a činnostem, kde je více otřesů, sluchátka se v uchu neudrží.
Super zvuk, velmi dobrá ergonomie. Rozhodně doporučuji.
Výborná sluchátka, za ty peníze rozhodně stojí.
Výborný zvuk a dynamika. Pecky nemám rád a celý dlouhý život si libuji v otevřených systémech výrobců Sennheiser a Beyerdynamic s cenovkou o několik úrovní výše, ale tahle bižuterie mi uvolnila spodní čelist po několika tónech. Podle mého názoru neurazí ani vyznavače jazzu a akustické hudby, tak ani fandy pořádného rockového nářezu. Pokud někomu nevadí, že se díky sofistikovanému zvukovému maskování zcela odpojí od okolí, tak za částku do 5 tis. Kč nekoupí nic zvukově zajímavějšího a esteticky a technicky propracovanějšího.
Nastat může problém při manipulaci s rouškou, to se špunty na svém místě nemusí udržet :)
výborný zvuk za přijatelné peníze