Bluetooth reproduktor Recenze Sony SRS-XG300

Recenze Sony SRS-XG300

Sony SRS-XG300 je přenosný bezdrátový reproduktor s vestavěnou baterií. Výdrž na baterii je až 25 h. Reproduktor má funkci posílení basů a barevná světla, která se mění v rytmu hudby. Reproduktor má madlo pro snadné přenášení.

Registrovaný uživatel17. září 2024

výborný zvuk, solidní a na velikost reproduktoru celkem věrné basy, zvlášť když se poladí ekvalizér. Tento reproduktor mě zaujal v restauraci, kde jich měli několik a zvuk byl tak přesvědčivý, že jsem byl hodně překvapený, když mi obsluha řekla že kromě těchto repro žádný dodatečný subwoofer nemají.

Jakub Moravec13. září 2024

-Design -Kvalita zpracování -Cena (koupeno 10.9.24 v Mironet za 2999,-) -Funkce party connect -Hlasitost -Zvýšená odolnost -Rukojeť

-Horší než předchůdce SRS-XB43

Vlastním již třetím rokem i předešlý model SRS-XB43 a musím říct, že když je postavím vedle sebe jsem mírně zklamán.Ač je XG300 větší hlasitost je stejná, osvětlení je opravdu jen ambientní a pokud není úplná tma tak velmi slabě viditelné a nakonec celkový zvuk který je zkrátka u XB43 lépe vyvážený a snad každý žánr na něm zní o úroveň líp než na XG300. Za těch 2999 z mého pohledu bezkonkurenční, ale za plnou cenu bych spíše šel do JBL XTREME3/XTREME 4, pokud bych nevlastnil jiný reproduktor značky SONY podporující party connect.

Registrovaný uživatel21. července 2024

Kvalitní zvuk a zpracování

Zdaleka menší výdrž baterie, než uvádí výrobce Hlasitost reproduktoru spíše průměrná.

Registrovaný uživatel4. ledna 2024

Skvělý, úžasný, doporučujeme Hudba hraje perfektně!

Manželovi se splnil sen. Je nadšený. Díky této úžasné bedničce máme domácí koncerty :)

Bart_ICQ17. prosince 2023

Výdrž baterie super zvuk