Dobré basy

Dobré basy
Prepínanie pesničiek
Výdrž batérie
PS4 nenájde tieto slúchadlá, dokonca ani Samsung telka a počítač HP
Zvuk, vydrž baterie, vše na jednicku. Neni co vytknout.
Krásně vypadají
Pohodlně sedí
Kvalita zvuku
Perfektní hluboké basy
Ovládání
Výdrž baterie
Dobrý dosah
Ke sluchátkům není přenosné pouzdro
Sluchátka nejde složit
Sluchátka jsem kupoval jako alternativu ke sluchátkám značky Beats, které kdysi, než je koupil Apple, kladli důraz na kvalitní basové podání. Tyto sluchátka mají přesně ty vlastnosti, které bych od takové alternativy očekával a dokonce nabízí daleko více. Skvěle sedí na hlavě, jsou přizpůsobivé, netlačí a můžete je tak bez problému nosit i hodiny a stále vás nebude tlačit hlava. Zvukové podání sluchátek vystihuje technologie, kterou tyto sluchátka obsahuji - EXTRA BASS. Pokud jste tedy milovníci hudebních žánrů, které vynikají ve zvýrazněných basech nebo jen prostě jste "bassheads", tak vás tato technologie jistě nezklame. I samotná kvalita zvuku je výborná a proto není nouze o výborné středy a výšky, které doplní kvalitní basový základ. Vše si samozřejmě můžete doladit svým ekvalizérem, pokud potřebujete. Sluchátka mají také intuitivní ovládání a není na nich problém jedním stiskem měnit skladby, dávat pauzu, zjistit stav baterie, přijmout hovor a hovořit (sluchátka mají mikrofon). I kvalita dosahu je velmi dobrá, protože sluchátka mi bez problému hrají i na druhé straně bytu přes zdi. Výdrž baterie mě také překvapila, protože sluchátka skutečně vydrží několik hodin na jedno nabití. Po plném nabití jsem na nich poslouchal v kuse přes 3 hodiny a i pak mi stále hlásily "battery level high".
Rozhodně tedy mohu celkově doporučit, protože v poměru cena/kvalita/basové podání tyto sluchátka jednoznačně vynikají.
Mile překvapilo, že bluetooth signál dostřelí v bytě i skrz zdi do všech koutů.
Na jedno nabití už fungují 3 týdny (nikoli intenzivní používání, ale pravidelné), takže ok.