Radiobudík Recenze Sony ICF-C1PJ stříbrný

Recenze Sony ICF-C1PJ stříbrný

Elegantní radiobudík od společnosti Sony s digitálním FM/AM tunerem. Na přehledném displeji okamžitě vidíte aktuální čas, budík a další důležité údaje. Zabudovaný projektor umožňuje promítat čas na zeď nebo strop kdekoliv v místnosti. Budit se můžete nechat zvukem bzučáku nebo oblíbenou radiostanicí.

Registrovaný uživatel21. září 2022

Pěkný design, dobrá projekce času nastavitelná ve všech možných úhlech.

Nemá čas řízený rádiovým signálem. Vyšší cena

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

Rada bych ohodnotila produkt,bohuzel jsem zbozi od Electroword nedostala ani po 2 mesicich od zaplaceni objednavky.

Registrovaný uživatel27. října 2021

Velikost tak akorát Moc pěkný technický design Dobře čitelný čas, kupodivu i ve dne Časy a nastavení obou budíků jsou zobrazené na displeji Intuitivní ovládání (po přečtení návodu) Kvalitní zpracování (ve srovnání s levnějším modelem taky od Sony) Přednastavený čas z výroby (sice se lišil asi o dvě minuty, ale co už) Projekce času funguje výborně Čtyři úrovně jasu displeje Poměrně slušný digitální tuner rádia Dokáže mě vzbudit

I nejnižší jas je díky namodralé barvě dost silný. Naštěstí se dá displej úplně vypnout.

Vybíral jsem náhražku starého budíku, který se začal z ničeho nic předcházet o půl druhé hodiny za den R.I.P. Při procházení možností na internetu jsem původně Sony minul, protože se mi nelíbil tvar, vzhled a vůbec... Pak jsem ale zašel na osahání reálných výrobků do obchodu a zjistil jsem, co za šmejdy jsou ty budíky, které jsem měl vytipované a naopak mě uchvátil vzhled, kvalita a ovládání tohohle Sony. Takže jsem ho koupil. A udělal jsem dobře - je vážně skvělý. Mimochodem, ten projektor se sám vypne po 9 hodinách, když ho náhodou člověk zapomene vypnout ručně.

Registrovaný uživatel10. září 2021

- velmi pěkný design - intuitivní obslužnost - kvalitní audio -

- není možnost úpravy velikosti čísel v projekci

Celkově velmi pěkný interiérový doplněk s požadovanou funkcí