Přesnost nedokážu posoudit, ale vypadá to, že hodnoty docela odpovídají realitě. Umí ukazovat i přepočet na peníze. Za tu cenu je férový.

Solight DT26 je jednoduchý a cenově dostupný měřič spotřeby, který splňuje základní požadavky na měření elektrické spotřeby. Většina uživatelů oceňuje jeho přehlednost a snadné ovládání, ale někteří zmiňují nepřesnosti při měření malých spotřeb nebo absence pokročilejších funkcí.
Přehledný displej, jednoduché nastavení i ovládání.
Aktuální spotřeba je ve Watech , ale skutečná v KWh , takže malé spotřebiče Vám to hrubě změří až za delší dobu. Nemá to časovou kontrolu a neměří velikost proudu.
Měl jsem Cost Control 3000 ten ukázal čas spotřeby v minutách ve Watech a spotřebu proudu jakéhokoliv spotřebiče. Takže měřil spotřebiče i v provozu Standby. U tohoto měřiče si musíte zapsat čas kdy jste zapnuli měření.
Jednoduché, intuitivní ovládání, dobrá koupě za příznivou cenu.
Ideální použitelnost jako průchozí wattmetr pro okamžité měření
jednoho připojeného spotřebiče.
Doporučuji ostatním zákazníkům. Různé další, pro někoho jistě zajímavé možnosti přístroje jsem netestoval, např. sčítání celkové spotřeby za určité období atd.
Přístroj dělá to, co má.
Přesnost měření a spolehlivost výsledků je výborná.
poměr cena /"výkon" (snadnost ovládání, displej, a asi i přesnost)
levný - funguje
zapojení vstupní zásuvky je sice ve výrobě logické, ale
dal bych přednost krátkému kabelu se zásuvkou
levný, dostal jsem co jsem očekával.
Základní digitální měřák spotřeby energie, v dnešní době s nastavením ceny za Kwh máte okamžitý přehled nákladu, spotřeby a pod.
jednoduchý
malý a šikovný
splňuje účel pro který jsem Solight DT26 koupil
Snadné používáni
Koupil bych znova
Pro moji potřebu super. Jednoduchá obsluha.
Levné a funkční podle předtavy
Asi po měsíci přestal fungovat.
Splňuje to púro mco je určen. Jsem spokojen.
Bezva měřák spotřeby pro můj megabook
Dobrá velikost displeje, jednoduché ovládání
Dostačující funkce a cena výborná
Jsem rád že koupil, už x přátelům jsem změřil spotřebu staré chladničky a šli koupít novou, která se za dva roky zaplatí úsporami.