Krmivo pro psa Recenze Sokol Falco Max Deluxe Dog konzerva kostky hovězí svaloviny s chrupavkou

Tato masová konzerva má vynikající nutriční a dietní hodnoty, vysoký obsah hořčíku, který ovlivňuje správnou funkci svalů a nervů, dále pak obsahuje sodík a vápník, jenž příznivě působí na zpevňování kostí v kloubech. Vše je v přírodní formě. Složení obsahuje hovězí svalovinu, která má vysoký obsah esenciálních aminokyselin, železa a vitaminu B2. Dále obsahuje proteiny, jenž působí na růst…

pavlina.kom19. září 2025

Opakovaně tento výrobek kupujeme. Kvalitní, pro velká plemena bezproblémový.

emysliveckova6. září 2025

Naprosto úžasné konzervy, naši pejsci se můžou "užrat". Neskutečně dobře vypadají i voní, jiné už nekupuji. Složení skvělé - 100% masa. Vyšší cena se určitě vyplatí.

simona.jirikov26. srpna 2025

Kvalitní libové maso

figura24. března 2025

Protože psům chutná, ostatně mě taky(ochutnal jsem). Psí jak otevřu konzervu tak to je rachot. Hlavně australanka je úplně šílená.

zzdena.stastnaa27. září 2024

čubina je stará a má hrozné nadýmání po všech konzervách

rs.pol26. září 2024

S variantou kuřecího se to nedá srovnat. Sice se dá pár kč na balení ušetřit, ale příliš loje.

Klára13. dubna 2024

Velký úspech u mých psů

Stefan Demeter22. dubna 2023

dobrá cena váha odpovídá

maso nic moc

čekal jsem lepší kvalitu obsahu