Kuchyňská váha Recenze Soehnle KWD Page Profi 200 61509 stříbrná

Recenze Soehnle KWD Page Profi 200 61509 stříbrná

Digitální kuchyňská váha s extra velkou vážící nerezovou plochou je od značky Soehnle. Její hladká skleněná vážící plocha se snadno udržuje a čistí. Váha má velký osvětlený LCD display (22 mm). Skvělá je funkce dovažování.

phancik28. ledna 2026

- váží přesně - velký rozsah vážení - velké číslice - dobrá cena

- jediné co lze vytknout je ocelový povrch - škrábe se, předchozí váha měla pracovní plochu krytou sklem a tam to bylo v pohodě ale tak je to na práci

petr.s.26. srpna 2025

-Váží hlavně v gramech, jiné jednotky možná jen po přepnutí u baterií (nezkoušel jsem, protože je ani nechci), během vážení nepřepíná samovolně na jiné jednotky jako je to u mnoha vah s tlačítkem Unit, ovládání nemůže být jednodušší, velký displej, skvělý design, údržba v pohodě

Super váha jen na gramy, prošel jsem recenze a vlastnosti možná 100 vah, tahle vyhrála, nemá konkurenci, je nelepší

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Váha má ideální rozměry, zabere málo místa, ale není mrňavá, takže na ni lze postavit i větší nádobu. Je na 3 baterky AAA (nechtěl jsem váhu na litiovou baterku CR2032, která se prý při častém používání velmi rychle vybije). Velký podsvícený displej je velice dobře čitelný. Váži až do 15 kg, což sice málokdy využijeme, ale někdy se to může hodit. Máme ji teprve třetí den, takže zatím žádné dlouhodobé zkušenosti...

S váhou jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

Spolehlivost, dobré zkušenosti se značkou.

Velmi kvalitní digitální váhy s dlouhou životností.