Je dost chatrny, materiál plast taková obyčejný korbicka malá, vůbec nejsem spokojená s tímto kočárkem
Nekupovat

Nekupovat
Dárek pro holčičku 2r, naprosto skvělý kočárek, lehký, dobře se s ním manipuluje, složení jednoduché
Hezké zpracování, rychlé sestavení
Kočárek je lehounký, krásně se s ním zatáčí. Je malinký, takže doporučuji pro děti ve věku 2-4 roky. Lehce se dá změnit z korbičky na sporťák, dcera (2 roky) si to mění sama. Barvička je taky krásná, takže nemám co vytknout :) .. řekla bych, že je i za solidní cenu na tak kvalitní kočárek.
Doporučuji! Velmi dobrý kup :)
Ideální téměř ve všech směrech, panenka 43cm, “maminka” 5 let. Hmotnost, Zpracování, Velikost, skladnost, celkově použití a řešení uchycení jednotlivých části.
Jako vše, zabírá místo
Povedený výrobek
Přední kolečka se stále blokují
Vnučce se líbil, byla nadšená když jsme jí ho předali. Snacha říká, že si s ním vnučka ráda hraje. Tak to vypadá na spokojenost.
Pro mě byl zápor ho smontovat, syn to měl za chviličku v hromadě hotové.
lehko ovladatelný
Krásný,bytelný,tak jako na fotce...
Lehký, dobře se ovládá, krásný.
Velmi špatné kompletování kočárku
Krásný,lehký kočárek
Akorát velikost pro děvčátko věku 3-5 let. Lehký , plně funkční
V demontované stavu ,musí se poskládat
Spokojenost se zbožím i kvalitou
Je pevný , skvělý jako na obr.. Jsem s ním spokojena
Pevný, omyvatelná konstrukce, velmi podobný kočárku pro opravdové miminka.
Moc nedrží a nestabilní stříška, menší vanička.
Jinak velmi dobrý kočárek a hlavně , že konstrukce je pevná. Dceři se líbí i když ho máme krátce, a to je důležité.
Maximální spokojenost dcera je nadšená s kočárku
Lehký kočárek
nemůžu hodnotit,je to dárek k Vánocům
hracka je vanocni darek pro vnucku
Krásný jako na obrázku, lehký. Poměr kvalita a cena je bezkonkurenční.