Krásné hračky do vody pro má vnoučata,pro mě vzpomínka na dětství.

Plavací sada II je oblíbená pro svůj klasický design a kvalitní zpracování z pevného plastu. Výrazné barvy a větší velikost hraček zajišťují, že jsou pro děti atraktivní a snadno uchopitelné. Někteří zákazníci však zmiňují, že u některých kusů vypadávají oči a kachnička na vodě nestojí, což může ovlivnit celkový zážitek z hraní.
Krásné hračky do vody pro má vnoučata,pro mě vzpomínka na dětství.
Retro oblíbené do vody.
Tradícia a pôvodná ČS proveniencia. Klasické nastavenie na detstvo.
Dobrá kvalita a trvanlivosť. Primeraná cena.
Dennodenné používanie a spokojnosť.
"Gúľajúce" oči by mali byť samozrejmosťou. Sú "tvárovou devízou" tohto produktového radu. Preto by mali byť "dovedené do dokonalosti" a mali by ich mať všetky zvieratká.
Jednoznačne odporúčam!
Moc krásné provedení, které se už vyrábí generace
Vzpomínka na dětství :)
Rýchle dodanie a dobrá cena
Děti jsou spokojené
Dobrá volba
Větší velikost.
Krásné zpracování odpovídající zvířátkům.
Vždy v koupelně :-) s radostí
Staré dobré retro
Krásné zpracování tato hračka je hračkou mého dětství shanela jsem pro syny a mohu říct že v první řadě jsem si myslela že to bude jen napodobenina toho co jsme měly v dětství a když mi tato hračka dorazila byla sem mile překvapená úplně jsem se vrátila z5 do dětství kdy jsem si s touto hračkou hrála jako malá holka tak že za mě super doporučuji
Hračky plní svůj účel. :)
Kachnička na vodé moc nestojí, spíš padá.
Cena.
Výrazné barvy.
Kvalitní pevný plast.
Toto je prostě držák v každé době:-).. Do vany či bazénku nesmí tyto zvířátka chybět. Doporučuji
Klasika.
Žábě hned vypadlo jedno oko.
Jednoduchost, barevnost. Zatím čeká na použití- je to dárek . :-)
lehké do ruky, výrazné barvy, pěkné tvary
S těmito hračkami si hrály před 30 lety mé dcery, teď jsem zakoupila ročnímu vnukovi a jsou jeho oblíbené