ostatní stavebnice Recenze SmartMax Start Plus

Recenze SmartMax Start Plus

Tato belgická magnetická stavebnice SmartMax představuje ideální hračku pro malé děti od 1 roku. Balení Start Plus obsahuje 6 velkých tyček (dlouhé 12 cm), 12 středních tyček, 4 zatáčky a 8 spojovacích koulí. Malé děti začínají stavět první stavby a seznamují se s magnetickými dílky. Jednotlivé magnetické díly se jednoduše spojují jedním kliknutím.

Registrovaný uživatel6. října 2023

jednoduché pro malé děti

Registrovaný uživatel2. října 2023

Velké kousky, což jsme očekávali vzhledem k tomu, že bylo určeno pro ročního vnučka. Skládat bavi i jeho tatínka. Doporučuji

Registrovaný uživatel6. ledna 2023

bytelné součástky, velikost dílů fascinující jak pro děti, tak si se stavebnicí vyhrajou i dospělí.

David6. března 2022

Jednoduché, funkční

V podstatě z toho nejde nic postavit

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale pokud si stavebnici zakoupí samostatně, nic z toho nepostaví. Máme více druhů stavebnic, se krerými si s 1.5r dcerou hrajem, ale tahle nemá úspěch. Podle mě je to zbytečně velké. Klidně by to mohlo být v polovičním měřítku a aspoň dvojnásobek dílků. S tímhle základem za 1000,- si můžete postavit krychli a jakéhosi pseudoptáka.

Registrovaný uživatel13. února 2022

Jednoduchá manipulace i pro malé děti. Rozvíjí fantazii, představivost.