Přírodní produkt Recenze Simply You StopVirus Medical sirup Dr.Weiss 300 ml

Recenze Simply You StopVirus Medical sirup Dr.Weiss 300 ml

Stopvirus Medical Dr. Weiss je zdravotnický prostředek ve formě sirupu. Sirup vytváří antivirovou a antibakteriální bariéru, omezuje průnik virů a bakterií do buněk těla a omezuje jejich další množení. Urychluje rekonvalescenci a je vhodný pro těhotné a kojící ženy a pro děti od 3 let.

Jana T J23. ledna 2025

Posiluje imunitu,výborný na synův kašlík,chuťově dobrý,za nás super.

m.neysa3. ledna 2025

když cítím, že "něco na mě leze" 2-3 dni užívám a myslím, že mi pomáhá. Bonusem je dobrá chuť sirupu

kobrlova.uo28. listopadu 2024

Tento produkt užívám již několik let. Nejvíce v zimním období.

krompja6. dubna 2024

prostě mi vyhovuje

Registrovaný uživatel22. září 2023

Opravdu funguje, dcera hodně trpěla na rýmu a oslabenou imunitu, tohle jediné ji opravdu pomohlo

Registrovaný uživatel30. ledna 2022

Vcelku dobrá chuť - v klidu sní i 5letý syn Jako jedno z mála mohou těhotné i kojící

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Zatím všechny sirupy od Dr. Weisse pomohly - doporučuji brát od prvních příznaků nachlazení !!!

Registrovaný uživatel12. května 2021

Jako prevence i podpora imunity je vynikající.

Registrovaný uživatel18. března 2021

Jelikož mám chronickou laryngitidu tak mě manžel zakoupil tento produkt a zatím se mě nemoci vyhýbají, ale to je asi také spíše, že je země zavřená!!! Do práce nechodím a tak jdu max nakoupit a domů. Mezi lidi moc nechodím...