Recenze Siguro SJ-P500BE

Odšťavňovač Siguro SJ-P500BE Juice Pure Press je praktickým pomocníkem pro všechny, kteří si chtějí doma připravit čerstvou a chutnou šťávu z ovoce nebo zeleniny. Tento elektrický šnekový odšťavňovač pracuje s rychlostí 60 otáček za minutu a nabízí jednu rychlost a zpětný chod motoru. Pomocí této technologie pomalého lisování dokáže efektivně extrahovat maximum šťávy, aniž by došlo k zahřívání…
Porovnat ceny 1 999 Kč

vbacik30. srpna 2026

Měl jsem šnekový odšťavňovač z Lidlu. Při odšťavňování rakytníku a hroznového vína se ucpával a čištění bylo pracné. Jablka nebo řepu odšťavňoval vcelku dobře. Nicméně šťáva byla spíše dřeň než čistý mošt. Jelikož se mně po 3 letech neopravitelně porouchala motorová jednotka, kopil jsem odšťavňovač SIGURO SJ-P500BE. Zkusil jsem odšťavnit rakytník, hroznové víno, jablka a červenou řepu a kvalita, rychlost a výtěžnost mě velmi příjemně překvapily. Šťáva byla téměř čirá bez dužiny a slupky suché.

Zatím vynikající výrobek bez jakýchkoliv výhrad.

martin.cech23. června 2026

Přijemně tichý Výkon dostačuje Ovládání

Sem tam se přilepí vypouštěcí silikonová membrána a poměrně dlouho nic neteče..Až se člověk bojí že to utíká jinam

jirkaboom23. března 2026

malý, kompaktní a přesto silný snadná údržba solidní výkon

malé síto, které se rychleji zanese a je potřeba častěji čistit i v průběhu lisování

Chtěl jsem odšťavňovač, který nebude hlučný a zvládne slisovat cokoliv. Míval jsem odstředivý, který ale dělal strašný kravál a všechna šťáva byla vždy zpěněná. Tento je malý, lehký, skladný, zvládne vyrobit šťávu snad ze všeho, co doma najdete - ovoce, zelenina a zvládá i větší kusy ovoce (třeba jablka stačí nakrájet jen na čtvrtky)... Hrozně jednoduchý na čištění; je potřeba jej čistit i v průběhu lisování - sítko se poměrně rychle zanáší a pak ovoce jen míchá v nádobě... Snadný na obsluhu. ...jediné mínus je snad to malé sítko, které zvládne tak tři deci až půl litru, než se zaseká...

Václav Bolech14. března 2026

pracuje jak má dobře se rozebíra na čištění