Varná deska Recenze Siemens ET675FNP1E

Recenze Siemens ET675FNP1E

Moderní sklokeramická varná deska Siemens iQ300 s rozšířitelnými varnými zónami pro flexibilní vaření. Ovládání touchSlider umožňuje nastavit teplotu přímým dotykem nebo posunem prstu po teplotní stupnici. S dětskou pojistkou budou všechny varné zóny zajištěny pro nechtěnému zapnutí, deska je navíc vybavena časovačem a nebo funkcí PowerBoost pro extra vysoký výkon. .

Registrovaný uživatel10. listopadu 2022

Snadne ovladani Jednoducha montaž Kvalita zpracovani

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

kvalita minutka na každou plotýnku jednoduché rychlé ovládání posunem prstu

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Design Vyrobeno v D

Velmi malá slysitelnost. zvukových signálů

Rychlé dodání Perfektně zabaleno, pouze chyběl český manuál Koupil bych znovu, doporučuji

Registrovaný uživatel16. července 2021

Potřebovali jsme sklokeramiku s oválnou pracovní zónou a jednoduchým ovládáním. Siemens nám to splnil a o mnoho více přidal. Plotny jsou akorát veliké s nadstandartním výkonem. Ovládání je svižné a intuitivní. Vaříme denně a na několika plotnách zaráz. Pěkně se nám díky prostornosti desky vejdou i větší hrnce se širšími pánvemi. Jako bonus beru hliníkové kraje desky odolné proti nárazu a šikmý přední okraj. Jo a časovač na jednotlivé plotny je super.

Vřele doporučuji. Lepší než indukce. Využitelné i pro ohřev ve skle ! Zdravěji to nejde.

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Perfektně reaguje na dotek

Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

Moje 2.sklokeramická deska Siemens. Tu první jsme po témeř 19 letech vyhazovali jen proto, že byla trochu poškrábaná a měnili jsme kuchyň.linku, ale stále fungovala a nikdy se nepokazila. Všechny elektrospotřebiče mám jen Siemens a nikdy se neporouchaly. Této německé značce věřím a na Miele nemám peníze. I když je drahá stojí za ty peníze. Ovládání je velmi jednoduché - pochopíte i bez čtení návodu hned. Doporučuji koupit s funkcí booster- plotýnka se zahřeje stejně rychle jako na indukci!

Snad jen cena, která je vyšší ale minimálně na 15 let máte záruku, že nemusíte kupovat novou desku.

Jednoznačně stojí za to koupit.