Cestování Recenze Sí, vole!: Vandráci na cestě Střední Amerikou - Pavel Liška a kol. (2024, pevná)

Mozaika cestovních deníků tří Vandráků, kteří jezdí na motorkách po Střední Americe, točí o tom dokument a plní si sen. Potkávají lidi, přírodu, místní kulturu a taky sami sebe. Občas se dotýkají asfaltu a občas historie, občas pijí, koukají do ohně, smějí se, štěkají se a žasnou. Často po cestě kladou otázky ostatním lidem a někdy klade cesta otázky jim.

dvorakb15. ledna 2025

Velmi čtivě a vtipně napsáno, dobrý formát knihy

chvíli mi trvalo, než jsem si zvyknul na "glosy," které byly psány jakoby rukopisem na tmavším odstínu stránky, ale dalo se to

Celkově jsem s knihou velmi spokojen

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

Supr text supr fotky

Kniha pro všechny,kdo se rádi pobaví i přiuči .Koupila jsem ji jako dárek a měla sto chutí si ji nechat.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2020

Krásně zpracovaná knížka...nadchla mě a vřele všem lidem,kteří maji rádi dobrodružství doporučuji!!!

Prostě skvělá

Registrovaný uživatel11. února 2020

Mám ráda cestopisy. Po věcné stránce se mi kniha líbí.

Malé fotografie, pro mne jako staršího člověka hůře viditelné.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2019

vtipné

musí si každý přečíst

Registrovaný uživatel31. října 2019

Je to úžasná knížka, četla jsem ji jedním dechem ,od začátku až do konce. Jsem přímo nadšená ! :-)

Mohu jen doporučit :-)