Sluchátka Recenze Shokz OpenRun

Recenze Shokz OpenRun

Shokz OpenRun jsou kvalitní bezdrátová sluchátka, která vynikají propracovaným designem a technologiemi. Jedinečné zpracování zajistí maximální pohodlí při dlouhém nošení a ochrana s certifikací IP67 je zárukou vysoké odolnosti proti vodě. Díky technologii Bluetooth 5.1 nabízí sluchátka čistý a stabilní přenos zvuku na vzdálenost až 10 m. Při poslechu oblíbené hudby oceníte výdrž až 8 hodin na…

Registrovaný uživatel23. června 2025

Sluchátka dobře sedí na hlavě,jsou lehoučká, slušný dosah, jednoduchá obsluha. Používám denně několik hodin. Na sport jsem nezkoušela.

Nemají pamětovou kartu na rozdíl od některých levnějších výrobků.

Každopádně mohu doporučit.

Varianta modrá
R. A.12. listopadu 2024

Lehká, snadno ovladatelná, výdrž slušná

Vzadu soustavně zavazí o límec bundy

Varianta šedá
Registrovaný uživatel21. srpna 2023

Lehké, vydrž baterie, používám při cykloturistice a vnímám i zvuky v okolí, perfektní při telefonování, celkově velká spokojenost !

Sluchátka Shokz doporučuji vyzkoušet

Varianta černá
Registrovaný uživatel7. listopadu 2022

Sluchátka jsou super. Nesnesu sluchátka přímo v uších. Tyto na lícní kost jsou ideální volba.

Zklamání s obchodem... Objednala jsem si červené, objednávka byla potvrzena, pak jsem byla informována, že tato barva není... Nabídli mi modré, ty jsem si objednala a přišly mi černé... Nutně jsem je potřebovala do lázní, tak jsem to neřešila, ale mrzí mě to ještě teď...

Varianta modrá
Registrovaný uživatel7. června 2022

Velmi dobré bezdrátové připojení k mobilu,tabletu.

Používám na kole-hlasitost by mohla být větší,hluk proudícího vzduchu je někdy silnější.

Varianta černá