Docela ostré hrany u pro lisovaných otvorů.

Docela ostré hrany u pro lisovaných otvorů.
Kvalita zpracování, jde o výstřižek nikoliv výřez laserem. Kotouč, který jsem koupil před dvěma lety(made in Japan), je úplně v jiné kvalitě, než co přišel(made in CHINA), moc prima se seřizuje třmen.
Cena vykon +++
brzdia dostatocne dobre
cena v zlave
v baleni sroby a podlozky (ktore som sice nepouzil, lebo som montoval s adapterom na centerlock, ale je fajn ze su tam).
Klasika, dobře brzdí.
tento kotouč se po zahřátí příliš zvlní a ještě několik minut chtá o destičky.
Po měsíci stále píská
poměr cena, váha, výkon a životnost.
pasuje
Odolnost proti opotřebení?
Životnost, snese sintrované desky
Supr, funguje jak má
Solidní kotouč za rozumný prachy
Pracuje zatím bezchybně.
Výběr vycházel z poměru ceny a předpokládaného výkonu, který zatím nezklamal.
Zatím jsem s ním najel cca 400 km převážně na suchu. Je tichý a účinný.
Jednoznačně doporučuji.
Brzdí slušně a nekroutí se, spokojenost.
solidna kvalita, dizajn, funguje ako ma, made in japan
cena, dostupnost 4Q/2020 (C19)
Mam fí = 203 mm, 180 aj 160-ku. 203 ma tendenciu cinkat. Aspon som to testoval na ne-Shimano brzdach, v mojom pripade kombinacia s Avid Elixir 3 MY 2014. Avid kotuc je tusim "len" 200 mm. 180-ku priemer mam vpredu na lacnych OEM Tektro hydraulikach (Scott Aspect 960 MY 2020). Vahal som nad vyberom biku - kvoli Tektram s origo Tektro kotucmi 2x 160 mm. Prednu brzdu som vybavil adapterom na 180-ku SLX, zadny priemer 160 je OK, vymenil som aj tu kotuc za predmetnu SLX, tu za 160 mm. Predok sa zlepsil, je akurat, necinka, chodim v blate, snehu, kotuc spolupracuje s Tektrami vyborne. Tektra ma pozitivne prekvapili. Vzadu je to spolahlive tiez. Dizajn hodnotim ako vyborny. Cena by mohla byt nizsia. Dostupnost teraz v 2021-02 uz nesledujem, na podzim to bolo rozne. Ak chcete mat pokoj od cinkania-prone brz, vyskusajte XT s ciernym kompozitovym stredom, vyzera to navyse top. Na druhom stroji mam Sram/Avid Level T, tam mi 203-ka cinkala, dal som najlacnejsi Force za 200.- kacic, cinkanie sa dost znizilo. Opracovanie a hadzavost (radialna, do boku) kotuca bola max. bieda - trvalo pol roka, kym sa kotuc zbrusil sam. Mozno vystupna kontrola. Nejake Aligatory a spol. som vylucil, celuste nemaju do coho zabrat (ultralahke). Na dalsom stroji mam 180 mm vpredu, XT, na budget Shimano 4xx celustiach z 2012 (?). Max spokojnost.
SLX su solidne, spolahlive, 160-ky snad nikdy ani nebudu cinkat. Najlepsie je znacky nekombinovat a nevymyslat exprerimenty s platnickami (robil som to :). Chlapci z Osaki vedia co robia. A oslavuju prave 100 rokov firmy.
po zajetí skvělý učinek