Brzda na kolo Recenze Shimano Altus BR-MT200 černá

Recenze Shimano Altus BR-MT200 černá

Základní model nabídky hydraulických kotoučových brzd Shimano. Model Altus M200 je spolehlivý, snadný na údržbu a má slušný brzdný výkon. Tyto brzdy vynikají skvělým poměrem mezi cenou a výkonem.

Registrovaný uživatel1. října 2023

Vymenil sem na detskem kole za mechaniku a super. Btw jde protahnout ramen pres puvodni lanko, takze je to hned..konecne dcera utahne poradne brzdu...

Registrovaný uživatel11. června 2023

Dvoupístové brzdy, které mě nenechali ve štychu ani při dlouhé ostřejší jízdě, vadnutí nebylo cítit, jde s nima brzdit jemně, nejsou příliš jedovaté, ale ani moc měkké. Jediná nevýhoda je absence nastavení páčky, o té píšou, že je trojprstá, ale víc než dva prsty se vlezou jenom stěží, nicméně na brždění stačí i jeden.

Absence jakéhokoliv nastavení páčky

Za danou cenu (repas V brzd, nebo V brzdy s kvalitními špalky vyjdou dráž) jsou to dle mě nejlepší brzdy, páčky jsou o zvyku, po pár minutách jízdy si člověk zvykne. Na netu je plno videí, kde mění pouze páčky, protože čelisti jsou nadprůměr.

Registrovaný uživatel30. září 2022

Dobrá cena

Brzdí hůř než původní lankový brzdič, doporučuji připlatit za vyšší model.

Registrovaný uživatel10. září 2022

Kvalitní brzdy ze super obchodu