Solidní kvalita za příjemnou cenu

Solidní kvalita za příjemnou cenu
Kvalitní obraz, software systému
Nekvalitní tzv. plechový zvuk, nejde kvalitně poslechově upravit dle toho zda sleduji film, nebo sport a jiné. Musel jsem přikoupit soundbar stejné značky, který je dobře kompatibilní, ale když chtěl jsem tento propojit s TV optickým kabelem, a zjistil jsem, že je vadný optický konektor v TV, kabel nedrží, nejde připojit. V prodejně jsem se informoval co s tím, tak mi dali pouze číslo telefonu na firmu pro SHARP, kde se mám k tomu informovat?
Výrobce by se měl zabývat s úpravou výstupu zvuku
Rozměry, váha.
Zřetelnost zvuku se při propojení optickým kabelem nezlepšila. Navíc nutnosrt použití druhého ovladače kromě tv.
Produkt těchto parametrů nepotřebuji.
Sharp jsem zakoupil, protože jsem potřeboval zkvalitnit zvuk z televize a s výsledkem jsem velmi spokojen. Rovněž rozměry a vzhled splnily mé požadavky.
Velice pěkně hraje
Absence HDMI kabelu
Koupil sem ho v Kauflandu za necelých patnáct stovek, připojoval sem ho k TV LG pomocí hdmi, celý proces od vybalení po zapojení trval cca 15 minut. Nicméně jako bez zkušeností se soundbary mi přijde zvuk perfektní - vzhledem k ceně.