Soundbar Recenze Sharp HT-SB110 BT

Recenze Sharp HT-SB110 BT

Soundbar Sharp HT-SB110 je zvukový skvost zbavený zbytečných kabelů. Nepotřebujete žádné další soustavy reproduktorů, abyste si užili zvuk na maximum - o to se postará jeden bezdrátový soundbar společnosti Sharp. Klíčové vlastnosti - výkon 90 W - ekvalizér - Bluetooth Bezdrátový soundbar Sharp HT-SB110 Už nemusíte řešit, jak zamaskovat nevzhledné kabely propojené mezi jednotlivými…

Jaroslav27. ledna 2025

Solidní kvalita za příjemnou cenu

malicher18. ledna 2025

Kvalitní obraz, software systému

Nekvalitní tzv. plechový zvuk, nejde kvalitně poslechově upravit dle toho zda sleduji film, nebo sport a jiné. Musel jsem přikoupit soundbar stejné značky, který je dobře kompatibilní, ale když chtěl jsem tento propojit s TV optickým kabelem, a zjistil jsem, že je vadný optický konektor v TV, kabel nedrží, nejde připojit. V prodejně jsem se informoval co s tím, tak mi dali pouze číslo telefonu na firmu pro SHARP, kde se mám k tomu informovat?

Výrobce by se měl zabývat s úpravou výstupu zvuku

Registrovaný uživatel25. listopadu 2021

Rozměry, váha.

Zřetelnost zvuku se při propojení optickým kabelem nezlepšila. Navíc nutnosrt použití druhého ovladače kromě tv.

Produkt těchto parametrů nepotřebuji.

Registrovaný uživatel10. září 2020

Sharp jsem zakoupil, protože jsem potřeboval zkvalitnit zvuk z televize a s výsledkem jsem velmi spokojen. Rovněž rozměry a vzhled splnily mé požadavky.

Petr Šobáň13. července 2020

Velice pěkně hraje

Absence HDMI kabelu

Koupil sem ho v Kauflandu za necelých patnáct stovek, připojoval sem ho k TV LG pomocí hdmi, celý proces od vybalení po zapojení trval cca 15 minut. Nicméně jako bez zkušeností se soundbary mi přijde zvuk perfektní - vzhledem k ceně.