Instantní nápoj Recenze Shake-It Red Berries 175 g

Recenze Shake-It Red Berries 175 g

Shake-it Red berries, neboli jahodovo-malinové smoothie je zkrátka něco, co navodí atmosféru léta i v zimě. Jahody a maliny jsou skutečné hvězdy mezi ovocem. Díky pečlivě zpracovanému, mrazem sušenému ovoci jsme schopni vám tento pocit dopřát během celého roku. Balení obsahuje 175 g směsi, což odpovídá 5 porcím.

2405 Jana28. června 2020

dobrá rozpustnost

Čekala jsem asi od toho víc, ale ani mě to nenadchlo a ani nezklamalo. Takový lepší průměr, dobrá rozpustnost a určitě doporučuju spíš s mlékem pít, docela to i zasytí. Chválím množství ovoce.

Irenka Szepeova25. června 2020

Rychlá připrava

Hustý Skoro žádná chuť

Produkt bych znovu nevyhledala , na pomer mleka ci vody je napoj hodne husty.

Kivi22. června 2020

Rozpustnost je rychlá Je moc dobrý Zasytí

Red Berries .Výborný, jemný prášek mrazem sušených jahod a malin, tento nápoj je s mlékem / vodou velmi dobrý . Dokonale mne zaujala silná chuť ovoce, která je tvořena mrazenou formou.

Duduu22. června 2020

chuť ovoce, získaná pomocí sušení mrazem

Výborně chutné, líbí se mi, chuť ovoce, získaná pomocí sušení mrazem. Příprava je snadná. Dobře zasycuje, dodává energii, proteiny . Chuť jahod i malin je dobře znát. Design obalu je zajímavý a dobře výrazný.

balsev22. června 2020

Složení Příjemná chuť Rychlá příprava Skvěle zasytí

Příchuť Red Berries jsem zkoušela smíchat jak s vodou, tak mlékem. Nejvíce mi chutnala varianta s mlékem. Drink je hutný a skvěle zasytí na delší dobu. Není cítit žádnými umělými přídavky a ani nemá umělou chuť. Po napití jsou cítit jahody a maliny. Drink jsem si připravovala i s sebou do práce a když se chvíli odležel, cítila jsem v něm pak i protein a vločky.

Hudcova 8921. června 2020

rychlá příprava chuť dobře zasytí

Výborná chuť červeného ovoce, je to osvěžují hutnější drink, který lze připravit, jak s vodou, nebo mlékem. Doporučuji zařadit na dopolední nebo odpolední svačinu. Vhodné do práce, na výlety. Snadná rychlá příprava.

Katka Buchalová21. června 2020

Zasytí, je jednoduché na přípravu, má svěží chuť

Nemám výtky

Svěží chuť malin a výrazná chuť vloček. Velmi jednoduché na přípravu a skvěle zasytí. Doporučuji jako svačinku do práce, školy nebo výlet. :-)

Andrea Jara21. června 2020

Rychlost přípravy Výrazná chuť Hustota

Nic bych nevytkla

Protein jsem míchala s plnotučným mlékem a velmi příjemně mě překvapila výrazná chuť i hustota. Opravdu skvele zasytí a dodá tělu potřebné vitamíny. Vyzdvihla bych také rychlou přípravu, když zrovna nestíhám, je tento protein skvělá volba!

Vondr V20. června 2020

Jahody a maliny mám ráda, tak jsem byla zvědavá, jaký bude tento drink. Chuť je výborná, ale vadilo mne množství zrníček. Prášek se snadno rozpouští, velice rychle zasytí a dodává potřebnou energii ve zdravých složkách. Na drinku oceňuji, že se nechá míchat ve vodě nebo v mléce a příprava je opravdu rychlá. Za mne mohu doporučit.

Vlastimil Vondrejs20. června 2020

Skvělá chuť, osvěžující

Množství zrníček

Svěží chutný nápoj, který díky svým ingrediencím i zasytí. Jen na můj vkus obsahuje díky chia, jahodám a malinám až příliš zrníček.

Nikola Puškárová20. června 2020

praktické balení snadná příprava

chutově málo výrazné

Red Beries mi bohužel vůbec nechutnal, mám raději sladší proteinové drinky. Za mě to bohužel bylo zklamání. Oceňuji snadnou přípravu drinku. Prášek se snadno rozpustí ve vodě, tak i v mléce.

Jelinkova Alenka19. června 2020

Ovocná chuť Kvalitní složení

SHAKE IT Red Berries mi moc chutnal. Krásně vynikne chuť malin a jahod, sušené ovoce mám ráda. Líbí se mi kvalitní zdravé složení. Příprava je velice jednoduchá, stačí směs smíchat s vodou nebo mlékem, já upřednostňuji mléko. SHAKE IT Red Berries krásně zasytí a dodá energii. Doporučuji tuto dobrotu vyzkoušet.

Stenicekk19. června 2020

Skvělá chuť Výborné složení Skvělá konzistence Rychlá příprava

Kremlova Jana19. června 2020

rozpustnost zasytí je hustý použití s mlékem i vodou rychle připravená zdravá snídaně

Shake je chutný, ale ne sladký, krásně se rozpouští (netvoří hrudky jako jiné), jde o rychle připravenou zdravou a chutnou snídani. Příchuť jahod a malin mi celkem sedla. Zasytí a doplní energii, lze připravit s mlékem i vodou v požadované konzistenci, obě varianty jsou dobré, záleží na preferenci.

Radka18. června 2020

složení sytost

slabá chuť jahod

Na svačinku super. Radím doladit chuť jahod.

Lenka Švejdová17. června 2020

zasytí hustá konzistence rychlá příprava

Moc chutná svačinka, která zasytí. Shake poměrně hustý a proto nemusí všem vyhovovat, ale já mám radši hustější, takže pro mě ok. Určitě mohu doporučit a už se těším, až si ho znovu dám.

Kulisek C L17. června 2020

Chuť Sytost Rychlost přípravy

Vynikající chutná zdravá a rychlá snídaně. Opravdu nasytí a dodá potřebnou energii. S mlékem mi moc nechutnala a preferuji míchání s vodou, ale to záleží na chuti každého jedince.

Péťa Pelikánů17. června 2020

Sytost, rozpustnost

Méně ovocná chuť

Po otestování produktů Shake-it u mě panuje celkem spokojenost. Prášek jsem smíchala s polotučným mlékem. Celkem dobře se rozpustí. Je hodně sytý, chuťově plný. O něco výše hodnotím "choco", tam spíše cítím žádanou čokoládovou chuť. U "red berries" je ovoce poznat trošku méně.

Nikola Plíšková16. června 2020

Rychlá příprava Skvělé složení Zasytí Není přeslazený

Skvělá svačina na cesty. Krásně zažene pocit hladu. Není vůbec přeslazené a chuť je lehce ovocná bez umělého ocásku.

Romana Budínová16. června 2020

Chutově moc dobrý Cítím i na chuti jahody Rychlá příprava Konzistence hustá

Tady nemám co bych vytkla

rychlá alternativa jídla, která mě opravdu zasytí, jako málo který produkt. Děkuji