Lék pro psa a kočku Recenze Sevaron Vetramil mast na rány

Recenze Sevaron Vetramil mast na rány

Přípravek Vetramil stimuluje hojení menších i velkých ran, snižuje riziko infekce v ráně a může být aplikován u všech domácích zvířat. Vetramil zklidňuje podrážděnou pokožku a pomáhá redukovat svědění. Mast je vyrobená z medu a esenciálních olejů. Změkčuje a chrání suchou kůži.

o.kapalova24. února 2024

Masticka je skvělá na hojení ran, můžu jen doporučit

Varianta 10 g
a.parkosova10. ledna 2024

Pomáhá

Malé baleni

Registrovaný uživatel3. prosince 2023

Nezávadný produkt pro psa. I když pes namazany defekt olizuje, nemá problém. Naopak, při chirurgickém řešení na veterine, více bolesti, delší hojení, víc peněz za ošetření a následné kontroly. To jsme absolvovali. Mast ránu uzavřela a dohojila. Defekt na břiše zaschnul, nehnisa a nesvedi. Přípravek jsme objevili náhodně na netu. Veterinář nám to neporadil. Bez tohoto použití masti,by pes chodil s obtěžujícím límcem na hlavě, ve dne v noci dodnes.

Doporučuji použití na drobné defekty, nekrvacive. Možná, že veterinář nebude s použitím souhlasit, ale nám mast pomohla.

Varianta 10 g
Registrovaný uživatel2. července 2023

Super hojivá mast

Registrovaný uživatel9. dubna 2023

Přírodní, žádná chemie a krásně hojí

Registrovaný uživatel10. ledna 2023

Znám. Již delší dobu používám. Funguje.

Registrovaný uživatel17. září 2022

Skvele zahojuje rány a zaceluje

Produkt doporučuji všem co mají problémy i s bércovími vředy a nebo ti co mají otevřené nohy a podobně...

Registrovaný uživatel9. června 2022

má skvělé hojící účinky - u našeho psa to byl stržený polštářek na tlapě