Stavebnice Seva Recenze Seva Doprava Truck

Recenze Seva Doprava Truck

Stavebnice je určena dětem od 6 let. Vyhovuje evropské normě EN71 o bezpečnosti hraček a její kvalita je pravidelně kontrolována. Všechny stavebnice Seva jsou navzájem kompatibilní a jejich možnosti se dají stále rozšiřovat.

jfaltejsek4. prosince 2025

Koupeno jako doplněk ke stávajícím starým stavebnicím, zejména pro větší množství koleček (zakoupeno pro kluka) na stavění vozidel.

Staré stavebnice byly mnohem lépe balené, nyní je vše v jedné škatuli nepřehledně naházeno. Pro děti je přiložený návod nesrozumitelný a nejde podle něho rychle stavět bez pomoci dospělé osoby. Překvapila mne cena.

Na OK hračky jsem pro vnuci koupil již několik hraček (traktory, auta) se kterými jsem byl spokojen. Vlastní výrobek špatný není, ale kvalita balení a návod na sestavení by mohl být za takové peníze podstatně kvalitnější.

T.M.29. prosince 2023

Super stavebnice 3 varianty vozidel podle návodu Nekonečně variant bez návodu :-)

Registrovaný uživatel19. listopadu 2021

Syn stavebnici miluje

Registrovaný uživatel22. září 2021

Syn si se stavebnící vyhraje celý den.Skvělý dárek.

Registrovaný uživatel18. února 2021

Již jednu máme a vnukům se moc líbí. Staví nejen podle návodu, ale i podle vlastní fantazie.

Můžu doporučit.