Chuť
Složení
Dávkování
Dávala jsem miminku 1,5 roku společně se serafin sirupem na imunitu. Běžně při nachlazení sedá zánět na průdušky, po nasazení odkašlává a zvládáme nemoci bez antibiotik. Za nás Super produkt.

Chuť
Složení
Dávkování
Již po týdnu zabral,spokojenost !
Funguje ! Snadné užívání.
Účinný preparát při oslabení průdušek a plic.
Přípravek mi pomohl zlepšit respirační problémy.
Naprosto úžasný sirup při nachlazení, kašli, bolestech v krku….
Opravdu pomůže uvolnit dýchací cesty
je mi 56+ a jsem kuřák, proto jsem hledala pomoc a podporu pro plíce
chtěla jsem něco na úplně přírodní bázi, a proto jsem si vybrala tento čaj
je velice dobrý, není potřeba doslazovat, chutná mi
jelikož se chci i nadále chránit , a je to čaj výborný, musím si opět udělat objednávku - ten mi doma nikdy nesmí chybět!
děkuji za tento přírodní skvost, cítím čistění plic - a je to vlastně jednoduché
nemá žádné nedostatky, pokud se užívá dle doporučení
Děkuji za možnost zakoupení tohoto přírodního zázraku, který mi ulevil od řešení, jak podpořit plíce a dýchání v mém věku, kdy kouřím, a kdy bych mohla nastydnout.
Ráda bych opět využila e-shop a dokoupila. I jiné produkty.
Děkuji za nabídku.
Pomáhá.
po covidu výborný
výborný produkt
Má rychlý účinek
Je to pravé co potřebuju
velmi účinný pro mou devadesátiletou maminku
mám ráda vaše produkty
Jsem s tímto koncentrátem spokojená,zlepšuje se mně po něm dýchání,,odhlenění prúdušek,myslím si,že mně pomáhá.
Je fajn,chutný,lahodný .