Sluchátka Recenze Sennheiser Momentum True Wireless 4

Recenze Sennheiser Momentum True Wireless 4

Sennheiser Momentum True Wireless 4 jsou ideální volbou pro všechny, kteří hledají kvalitní bezdrátová sluchátka s vysokou výdrží baterie a pokročilými funkcemi. Jednou z jejich hlavních výhod je vysoká výdrž baterie, která dosahuje až 30 hodin s nabíjecím pouzdrem. Sluchátka jsou vybavena technologií ANC, která výrazně zlepšuje kvalitu poslechu tím, že eliminuje okolní hluk. Také disponují…

miriamsvitakova1. března 2025

Prijemny zvuk, dunive basy, vysoke tony jsou prijemne zvonive.

Vetsi velikost.

Varianta Black Graphite
jjx21. prosince 2024

- zvuk, prostor, vokály, výšky, rychlé basy, prostě typický Sennheiser.. - perfektní apka s možností uživatelsky si nastavit dotekove funkce - spolehlivě reaguje na ovládání doteky - volitelna funkce šetření baterie (nabíjí se jen na 80%)

- ergonomie, sluchátka jsou větší ale to je v této třídě normální. - jako letitý uživatel Momentum True Wireless 2 jsem čekal trochu větší posun v pohodlnosti nošení - Je potřeba opravdu pečlivě zvolit velikost nástavců jinak zcela zmizí nízké kmitočty (které tam samozřejmě jsou) - slabší účinnost ANC - pro maximální vjem nízkých kmitočtů se nová sluchátka musí X hodin rozehrát

jan.hajduch7. října 2024

Perfektní zvuk Aktivní ANC Aplikace s velkým množstvím nastavení

Při vypnutí ANC vyšší šum, než bych očekával.

krumphansl.jan28. května 2024

není v češtině

erikl28. dubna 2024

O krok lepší zvuk než verze 3. A možnost nastavení v aplikaci mě plně vyhovuje. Ze všech sluchátek co mám, je používám nejčastěji a nejraději. Pravda, je to můj subjektivní pocit a jiný může dát přednost jiným sluchátkům :)