Naměřené hodnoty odpovídají naměřeným hodnotám meteorologické stanice ČHMÚ v blízkosti. Snadné nastavení, spárování, instalace.
Malinké mínus - horší čitelnost displeje při podhledu, pohled kolmý a nadhled OK.

Meteostanice Sencor SWS 9300 nabízí přehledný a dobře čitelný displej s dobrou viditelností i na slunci. Většina uživatelů oceňuje její spolehlivost při měření teploty a snadnou instalaci. Někteří však zmiňují problémy s ukazatelem venkovní teploty, srážek a občasnými výpadky jasu. Celkově je produkt vhodný pro běžné domácí použití, ale vyžaduje pozornost při instalaci a údržbě.
Levný produkt, předpověď mne vždy rozesměje, ale jinak pro mne vyhovující.
Celkem spokojen, tak nějak splnila mé očekávání. Pro moji potřebu vyhovuje.
Kvalitní, přehledné
Z určitého úhlu, nejdou přečíst číslice, ale to nevadí, jen popojdu
Spokojenost s výrobkem
skvela heska mam ji obehu sem spokojeni
ne mam pripominky sem spokojeni
zbozim sem spokojeni super ta nem pripominky
Ježíšek se dosud nevyjádřil...
Displej veky a citelný!
Někdy vypadne jas do minima!( 1x týdně)
Zatím OK!
přehledný
za málo peněz dost muziky
jednoduchý přehledný display,výborný poměr cena-požadovaný výkon
přenosový modul na meteostanici náchylný na poruchu při bleskových výbojích,za silné bouřky v místě shoří.
Máme krátce, funguje dobře.
Tuhle stanici,pokud někdo chce podrobnější informace o počasí, mohu jen doporučit. Děkuji za tento výrobek určený pro domácí použití. Šikovná věc. Děkujeme
splňuje moje požadavky, příjemná a přehledná grafika, starší verzi jsem používal ke spokojenosti cca 5 let
Denně sleduji celkový stav počasí.
Výměna tří tuškových baterií, zespodu,zajištění malinkým šroubečkem.
Jinak jsem spokojen. Libor.
-bude to dárek, zatím nemůžu hodnotit
Funguje, přehledný displej, možnost nastavení automatické intenzity podsvětlení.
Co sem chtěl tak sem velmi spokojen
Doporučuji za ty peníze bobma
Jsem spokojen s výsledky měření.
ukazuje vše co jsem chtěl a potřebuji
instalace je jednoduchá
návod je dostačující
myslel jsem že displej bude možno napájet jen baterii
S meteostanicí jsem spokojený cena odpovídá kvalitě nepotřebuji připojení přes internet. Obrazovka je přehledná to hlavní jde vidět na dálku.
zatím zkouším
mám stanici doma 4dny, venku prší - srážky neukazuje, ukazuje slunečno
je slunečno ukazuje mraky s deštěm... :-(
na 100% fungují jen teploty
za mě zatím hodně špatná věc...
psal jsem přímo na sencor co by mohlo byt špatně a zatím bez odpovědi.
nic moc
Vše funguje, má i historii
V 8, 14 a ve 20:00 hod se vždy ztmaví displej na 2-3 minuty a zase rozsvítí, nevím co to znamená, ale jinak funguje