Recenze Sencor SWS 4100

S meteorologickou stanicí Sencor SWS 4100, která dokáže počasí předpovídat, budete připraveni na sucho, déšť i sníh. Stanice měří venkovní i vnitřní teplotu a vlhkost a díky inteligentnímu rozpoznání tlaku a teplotních výkyvů dokáže předpovídat počasí až na 24 hodin. Zdrojem dat je pro meteostanici okolí vašeho domu, takže máte po ruce vždy lokální informaci. Na barevném displeji se zobrazuje…

jirina.ciz19. dubna 2026

Přehledný barevný displej na který je dobře vidět Jednoduché nastavení a automatické seřízení času přes rádio Spolehlivé měření venkovní i vnitřní teploty pro každý den

Meteostanici jsem si pořídila abych měla lepší přehled o počasí ale i jiných vychytávek. Líbí se mi co všechno přehledně ukazuje na tom barevném displeji. Nastavení byla úplná hračka protože čas se seřídil sám přes rádio a venkovní čidlo se chytlo okamžitě. Měření teploty i vlhkosti mi přijde přesné a můžu se na ty údaje ráno před odchodem z domu opravdu spolehnout. Hezky vypadá i na poličce, odkud displej je skvěle vidět i z dálky.

Matouš17. dubna 2026

velmi dobře promyšlený design, čitelné i z dálky dobré rozsahy měření a přesnost ukazuje výstrahy, starší záznamy, různé funkce

Meteostanice je velice přehledná. Zatímco u jiných typů musíte luštit malá čísla, tady díky barevnému LCD displeji vidíte vše podstatné i z druhého konce místnosti. Nejvíc mě baví sledovat grafické ikony předpovědi, když se tam objeví mráček s deštěm, vím, že mám ráno sáhnout po deštníku, aniž bych zapínal televizi nebo mobil. Bezdrátové čidlo pracuje spolehlivě i přes zeď a funguje dobře.

prímaRadkakamarádka15. dubna 2026

Přesná předpověď Přehledný barevný displej Jednoduché nastavení

Meteostanice doma udělala radost hlavně dětem, které teď neustále hlídají vývoj počasí a nadšeně mi hlásí každou změnu. Díky spolehlivé předpovědi už nás na výletě nepřekvapí žádný nečekaný liják, takže můžu všechno mnohem líp a v klidu naplánovat. Displej je parádně čitelný i z dálky a celé nastavení bylo tak intuitivní, že jsme ho měli za chvilku hotové.

Jonathan10. dubna 2026

Velký a přehledný displej se skvělou čitelností z každého úhlu Bezdrátový senzor má super dosah i přes několik zdí v domě Předpověď počasí pomocí ikon je jednoduchá a překvapivě dobře sedí

Pořídil jsem si tuhle meteostanici, abych měl konečně pořádný přehled o teplotě venku i v obývák. Má velký displej co je i z dálky dobře čitelný. Venkovní senzor chytá signál bez výpadků i přes tlustou zeď a ikony předpovědi počasí jsou docela přesný. Taky nastavení bylo bezkomlikací a stanice vypadá na komodě docela stylově.

Adam6. dubna 2026

Přehlednej barevnej displej a varování před námrazou. Stabilní signál venkovního čidla který jsemm dal na terasu. Ukazuje to i teplotu a vlhkost uvnitř baráku.

Hledal sem nějakou slušnou meteostanici do obyváku, abych ráno u kafe hned viděl jak je venku a nemusel to hledat v mobilu. A tahle funguje přesně tak jak jsem potřeboval. Displej je dost velkej a přehlednej takže na něj bez problému vidim i z druhý strany místnosti. Měří to teplotu i vlhkost venku i vevnitř ale nejvíc oceňuju tu předpověď a varování na námrazu. Za takhle dobrou cenu můžu jenom doporučit.

Anička CH6. dubna 2026

Ukazuje to předpověd podle obrázků. Venkovní čidlo funguje bez problemů, mám to na balkoně. Displej je krásně barevnej a čitelnej.

Jsem s touhle stanicí moc spokojenej. Nastavení sem zvládl za chvilku sám a na displej hezky vidim i z gauče bez brýlí. Ráno hned vim kolik je venku a jestli náhodou nehlásí námrazu na silnicích. Za ty peníze je to výborná věc do bytu.

Martin5. dubna 2026

displej svítí parádně a hned ráno vim na čem sem ta ikonka s námrazou mně už párkrát zachránila před škrábánim auta naslepo venkovní čidlo funguje skvěle

koupil jsem ji hlavně proto, že mě už nebavilo ráno lovit v mobilu jaký vlastně bude počasí. takhle si uvařim kafe, mrknu na displej a hned vim jestli můžu jít nalehko nebo musim vyrazit dřív škrábat auto. za tu cenu je to super vymoženost, na kterou fakt koukám každý ráno a nikdy nezklame.

poradenstvimedic29. března 2026

Velký a přehledný osvětlený displej se skvělou čitelností všech naměřených údajů Paměť minimálních nočních teplot pro ochranu citlivé úrody v zahradních sklenících Spolehlivé bezdrátové čidlo s přesným měřením venkovní vlhkosti i aktuálního počasí

Meteostanici jsem koupil mamince do kuchyně, aby včas věděla, kdy má kvůli počasí zavřít okna ve svých sklenících. I když jsem jí nastavení musel provést sám, velký osvětlený displej si velice pochvaluje a zejména možnost sledování minimální naměřené teploty, díky čemuž má přesný přehled o tom, jak nízko rtuť teploměru během noci klesla. Přístroj funguje naprosto spolehlivě a podrobné informace o vlhkosti i venkovních podmínkách jí výrazně usnadňují každodenní péči o veškerou úrodu.

Erika_Buchara29. března 2026

pěkné a přehledné zobrazení senzor se dobře chytil hned napoprvé jde umístit i na stěnu

Meteostanice od Sencoru je opravdu užitečná věc. Její zobrazení na displeji je velice přehledné, barevné a pěkné. Mám ji na chodbě na stěně a funguje skvěle. Senzor se chytil hned na první dobrou. Má to i ikony počasí, což je fajn.

rencah26. března 2026

Přehledný displej a snadné ovládání Měření teploty a vlhkosti doma i venku Praktická předpověď počasí na každý den

Jako žena jsem chtěla něco jednoduchého, co mi rychle řekne, jak se mám obléct, a tahle meteostanice to splňuje na jedničku. Displej je krásně přehledný a hned vidím teplotu doma i venku bez složitého nastavování. Navíc mě baví sledovat předpověď počasí přímo z dat kolem domu, což je fakt praktické.

jeny24. března 2026

Spolehlivý budík s funkcí opakovaného buzení pro pohodové ranní vstávání Přesné měření všech hodnot se spolehlivým bezdrátovým přenosem dat zvenku Krásně barevný displej s velkými čísly který je perfektně čitelný zdálky Velmi snadné nastavení a automatické seřízení času pomocí rádiového signálu

Meteostanici od Sencoru jsem si pořídila na sledování venkovní teploty. Měření je přesné a rádio ji samo hned seřídilo. Displej je parádně barevný a krásně čitelný i z dálky, takže hned ráno přesně vím, co si vzít na sebe nebo jak zaobstarat zahradu. Jsem s ní spokojená, protože venkovní senzor má výborný dosah a nastavení celého přístroje mi zabralo jen pár minut.

Krista_Kiki19. března 2026

bezdrátový senzor se super dosahem čitelné hodnoty i ikony předpovědi kompaktní design

Tahle meteostanice od Sencoru mě příjemně překvapila svou čistotou a čitelností. Displej je krásně přehledný, prostě hned vidím, kolik je stupňů a jaká je vlhkost. Venkovní senzor má skvělý dosah, takže jsem ho mohla dát přesně tam, kam jsem potřebovala, a spojení se základnou drží jako přibité. Je to takový tichý strážce domácí pohody, stačí jeden pohled a vím, jestli si mám vzít svetr, nebo jestli je v obýváku potřeba trochu vyvětrat kvůli vlhkosti.

karlburianek16. března 2026

Barevný displej je přehledný a čitelný i večer Dosah čidla až 80 m, klidně ho dám na balkon Předpověď na 24 hodin a výstraha námrazy se hodí

Meteostanici mám doma na stole a koukám na ni každý den, protože na barevném LCD hned vidím teplotu i vlhkost venku i doma a jejich trend. Bezdrátové čidlo má dosah až 80 m a stanice umí připojit až 3 senzory, takže mám přehled i z různých míst. Fajn je i předpověď až na 24 hodin, výstraha námrazy a tři úrovně jasu, takže v noci neruší.

jabra1110816. března 2026

Velký barevný displej s vynikajícím kontrastem a perfektní čitelností z dálky Velmi snadná konfigurace a okamžité spárování s venkovním bezdrátovým senzorem Vysoká přesnost všech měřených hodnot pro dokonalý přehled o počasí

Koupila jsem si meteostanici pro sledování počasí venku ale i klimatu v domácnosti a musím potvrdit, že měření teploty i vlhkosti je velmi přesné a spolehlivé. Nastavení celého přístroje bylo díky přehlednému návodu otázkou několika málo minut minut. Displej je výborně čitelný i z větší vzdálenosti. Jsem s ní spokojená, protože její moderní design se skvěle hodí do našeho interiéru a předpověď počasí mi pomáhá lépe plánovat program dne.

petersor10. března 2026

Přehledné zobrazení vnitřní i vnější teploty a vlhkosti Bezdrátové čidlo s dosahem až 80 m Možnost připojit více senzorů a sledovat několik míst najednou

Pokaždé, když se ráno probudím, hned vidím teplotu a vlhkost uvnitř i venku a můžu podle toho naplánovat den. Displej je přehledný, čitelný i z dálky a ikony počasí dávají jasně najevo, jestli si vzít bundu nebo deštník. Snadné ovládání a bezdrátové čidlo mi umožnily meteostanici umístit kamkoliv, na stůl i na zeď a data se aktualizují bez starostí. Oceňuju i možnost připojit až tři senzory a tím získat přehled třeba o teplotě a vlhkosti v různých místnostech nebo venku.

romabene9. března 2026

Všechny údaje, které běžný člověk potřebuje. Krásný, barevný a jasný display a to i díky napájení ze sítě. Odpadá stálá výměna baterií.

Pro někoho možná menší rozměry.

Za tu cenu krásná meteostanice.

Olinka7. března 2026

barevný LCD displej rozměr a design dostupnost a cena

Meteostanice mě potěšila svou jednoduchostí a skvělou čitelností displeje. Barevné ikony předpovědi počasí jsou přehledné a člověk hned po probuzení ví, jestli si má vzít deštník nebo sluneční brýle. Bezdrátové čidlo má překvapivě dobrý dosah i přes tlustší zdi a měření vnitřní i venkovní teploty a vlhkosti je konzistentní.

skovranova7. března 2026

Malý, přesný, výborně viditelný, možnost napájení baterky nebo kabel

Pro domácí využití naprosto perfektni

Varianta bílá
Naďa27. února 2026

Barevný displej je skvěle čitelný a vypadá v interiéru moderně Bezdrátové čidlo má velký dosah, měří venkovní teplotu a relativní vlhkost velmi přesně Ovládání je intuitivní a nastavení budíku zabere jen pár vteřin

Meteostanice od Sencoru je povedená, konečně přesně vím, jak se ven obléknout. Displej je dobře čitelný i z dálky a ty barvy tomu hodně pomáhají. Jsem s ní maximálně spokojená, funguje spolehlivě a nastavení byla úplná hračka.

Registrovaný uživatel26. února 2026

napájení ze sítě barevný display dobře čitelný ukazatel teploty a vlhkosti

chybí vteřiny u hodin neukazuje tlak

Varianta bílá