Skvěle vysává
Poměrně těžký

Sencor SVC 7814VT je podle recenzí vhodný pro každodenní rychlý úklid a běžné použití, vyniká lehkostí, tichým chodem a snadnou manipulací. Má však omezení v malé nádobce na odpad a slabší výdrži baterie při náročnějších úkolech. Pro většinu uživatelů je spolehlivým pomocníkem, ale pro větší plochy nebo náročnější úklid může být méně vhodný.
Skvěle vysává
Poměrně těžký
Na každodenni vysávání perfektní pomocník.
Byla to dobrá volba
Saje tak jak ma jsem velice spokojena.
Lehký.
Brzo se zaplní nádobka na prach.
Vysaje vsechno i zvířecí chlupy
Je super doporučuji
2 rychlosti, osvětlení, vysává i psí a kočičí chlupy, celkem jednoduché vyčištění sběrné nádoby.
Trochu horší manipulace u přejíždění z lina na koberec - možná že jde jen o zvyk s jiným tyčovým vysavačem. Ruční vysavač je umístěn v zadní části tyče, ale jde snadno vysunout.
Musím si zvykat na jiný výrobek, přesto zatím hodnotím kladně.
vysavac je vyborny lehky krasne se s nim vysava
Super koště
Velmi dobrý sací výkon.
Vyndavání ze sací hlavice do nabíječe.
Po prvních dnech použití jsem spokojena.
je skladny
hezky vypadá
je lehký, tichý a výkonný.
Cena /výkon /sání i údržba na 10/10
Super pomocník
Lehké, tiché, praktické.
Měli jsme od jiného výrobce, ale tenhle, který má dvě rychlosti saje o poznání lépe.
Velice šikovný na menší plochy a všechny povrchy.
Jsme spokojeni. Vysavač je spolehlivý , skladný a s vekým výkonem. Není hlučný a vysává spolehlivě. Manipulace je pohodlná.
Spokojenost. Doporučujeme.
Saci vykon vyborny,jsem spokojena.Pouzivam na dlazbu i na lino.
Zadne jsem zatim neshledala.
Jsem s vyrobkem spokojena.
Tichý,výkonný pomocník ,funguje skvěle
Jsem maximálně spokojena
Snadná ovladatelnost, nízká hlučnost, přiměřený sací výkon
Dobrý tyčový vysavač.
Už máme druhý kousek
Malá sběrna nádobka na prach a nečistoty