První rok byl dobrý
Baterie v piči, uz se ani nezapne
Pokud chces dat penize jako za kvalitní repro, používat ho jednou za dva měsíce a chces aby po dvou letech prestal fungovat, jdi do něj!

První rok byl dobrý
Baterie v piči, uz se ani nezapne
skvělý zvuk
voděodolný
jednoduché ovládání
možnost spárování 2ks repro pro stereo reprodukci
Koupila jsem si tenhle repark domů k bazénu, protože je tam dost vlhko. Když jsem ho pustila, tak jsem byla překvapená, jak dobře hraje a koupila jsem si druhý, aby mi to hrálo stereo. Dokonale to ozvučilo celý velký prostor.
Moc basuje, málo výšek, vydrž baterie taky nic moc
průměr
- velký dosah
- dlouhá výdrž baterie
- odolnost při pádu a voděodolnost
- rychlé bezproblémové spárování
- dobrý a čistý zvuk i ve výškách, dobré basy
- lehký
-jednoduché ovládání, velké, srozumitelné znaky
- jednoduche ovladani, znaky velke srozumitelne
V porovnání cena a produkt - není co vytknout. Koupeno pro syna.. Měl velkou radost. Doporučila jsem kamarádce, která tím také vyřeší narozeniny dcery..
- baterie dlouho vydrží
- čistý zvuk i ve výškách
- odolnost proti pádům
- odolnost proti vodě
- lehký
- srozumitelné velké znaky
Spokojenost s výkonem a cenou celkově. Super zvuk. Co vic dodat. Doporučuji každému.
slušná výdrž baterky
hraje dobře
možnost propojení s dalším reprákem
voděodolnost a kryté vstupy
ekvalizér
pěkný reprák, dobře zpracovaný a hraje parádně
Snadné ovládání
Pevný a velmi kvalitní materiál, neklouže z ruky a nejdou na něm vidět oděrky
Zvuk mě velmi ale velmi mile překvapil (oproti minulé zkušenosti s konkurenčním reprákem od jiné značky je tenhle fakt úplně jinde.
Doporučuji hlavně na sport, díky kvalitnímu a hlasitému zvuku.
Bedýnka má vzhledem k ceně velice kvalitní zvuk a výdrž a výkon. Jsme s ní spokojeni.
Skvělý zvuk na tak malé zařízení
Výdrž baterie
Lehký a snadno přenosný
Zatím si nemám na co stěžovat
Zvuk, basy, nabíjení, výdrž baterky, vzhled.
Zvuk
Výdrž