Bluetooth reproduktor Recenze Sencor SSS 6602 Hype L černý

Recenze Sencor SSS 6602 Hype L černý

S přenosným reproduktorem Sencor SSS 6602 Hype L budete mít vždy po ruce svoji oblíbenou hudbu. Díky stupni krytí IPX7 si ho můžete brát i k bazénu nebo do nepříznivého počasí. Ať už si ale jeho prostřednictvím zpříjemníte jakoukoliv aktivitu, vždycky můžete počítat se skvělým zvukem každého tónu i s dlouhou výdrží baterie o kapacitě 5 000 mAh, která vystačí až na 8 hodin poslechu. Do…

Registrovaný uživatel29. července 2025

První rok byl dobrý

Baterie v piči, uz se ani nezapne

Pokud chces dat penize jako za kvalitní repro, používat ho jednou za dva měsíce a chces aby po dvou letech prestal fungovat, jdi do něj!

MiliVanili12. srpna 2023

skvělý zvuk voděodolný jednoduché ovládání možnost spárování 2ks repro pro stereo reprodukci

Koupila jsem si tenhle repark domů k bazénu, protože je tam dost vlhko. Když jsem ho pustila, tak jsem byla překvapená, jak dobře hraje a koupila jsem si druhý, aby mi to hrálo stereo. Dokonale to ozvučilo celý velký prostor.

Registrovaný uživatel15. července 2023

Moc basuje, málo výšek, vydrž baterie taky nic moc

průměr

ŘíhováMarie4. února 2023

- velký dosah - dlouhá výdrž baterie - odolnost při pádu a voděodolnost - rychlé bezproblémové spárování - dobrý a čistý zvuk i ve výškách, dobré basy - lehký -jednoduché ovládání, velké, srozumitelné znaky - jednoduche ovladani, znaky velke srozumitelne

V porovnání cena a produkt - není co vytknout. Koupeno pro syna.. Měl velkou radost. Doporučila jsem kamarádce, která tím také vyřeší narozeniny dcery..

Mikeš7422. ledna 2023

- baterie dlouho vydrží - čistý zvuk i ve výškách - odolnost proti pádům - odolnost proti vodě - lehký - srozumitelné velké znaky

Spokojenost s výkonem a cenou celkově. Super zvuk. Co vic dodat. Doporučuji každému.

Anka3. ledna 2023

slušná výdrž baterky hraje dobře možnost propojení s dalším reprákem voděodolnost a kryté vstupy ekvalizér

pěkný reprák, dobře zpracovaný a hraje parádně

Eva Horaková28. listopadu 2022

Snadné ovládání Pevný a velmi kvalitní materiál, neklouže z ruky a nejdou na něm vidět oděrky Zvuk mě velmi ale velmi mile překvapil (oproti minulé zkušenosti s konkurenčním reprákem od jiné značky je tenhle fakt úplně jinde.

Doporučuji hlavně na sport, díky kvalitnímu a hlasitému zvuku.

Alena25. listopadu 2022

Bedýnka má vzhledem k ceně velice kvalitní zvuk a výdrž a výkon. Jsme s ní spokojeni.

Pepa Bartek23. listopadu 2022

Skvělý zvuk na tak malé zařízení Výdrž baterie Lehký a snadno přenosný

Zatím si nemám na co stěžovat

Hana Smutna21. listopadu 2022

Zvuk, basy, nabíjení, výdrž baterky, vzhled.

Johy18. listopadu 2022

Zvuk Výdrž Vzhled Cena