Bluetooth reproduktor Recenze Sencor SSS 3800 černý

Recenze Sencor SSS 3800 černý

Reproduktor SSS 3800 ozvučí menší i větší párty dle vašich představ. Díky vestavěné dobíjecí baterii o kapacitě 4000 mAh zvládne přehrávat hudbu až 10 hodin při střední úrovni hlasitosti. O kvalitní stereo zvuk se starají 2 středové a 2 výškové reproduktory s maximálním výkonem 60 W. Svojí oblíbenou hudbu si můžete pouštět pomocí bezdrátového rozhraní Bluetooth s dosahem až 20 metrů, z USB…

roman71jakes13. ledna 2025

Jak psáno tak dáno

Petrjensik4. prosince 2023

Dobrý kšeft

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Krásně a docela hlučně hraje, výdrž baterie super.

Chybí mřížky na ochranu membran

Syn spokojeny mřížky jsme museli dokoupit jinde a nalepit, nejsou nijak kryte a na protržení tudíž ideální

Registrovaný uživatel7. listopadu 2022

dobry zvuk na mikrofon i kytaru echo efekt

horsi signal radia

supr party reprak, zesilovac, doporucuji

Registrovaný uživatel18. října 2022

Za ty peníze super bedna mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel25. září 2022

Lehký, výkonný

Chybí HDMI

Registrovaný uživatel11. září 2022

mám ho 4 roky, využíván o dovolené, Silvestr apod, spíše málo, tři roky sloužil dobře, potom se rychleji vybil, teď už nejde nabít , nenabíjet se ani přes noc, asi baterie odešla, kdyby to šlo alespoň přes kabel kdyby mi někdo poradil, někde jsem četl v recenzích že se dá odpojit baterie, má s tím někdo zkušenost , kdyby někdo věděl dík za vaše rady, můj tel 777303109 díky Zdenek

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Tak akorát.

Slabá anténa rádia FM. Špatný příjem stanic. Kdyby bylo kvalitní rádio + Dab dám možná 5 hvězd.

Na ozvučení narozenin. párty i ve větších sálech, nebo venku dostačující. Lehce kamkoliv přenositelné. V domácích podmínkách zvuk nadstandardní.

Registrovaný uživatel13. března 2022

ja chci muiziku a zapivat

splnuje me pozadavky

je super skvele

Registrovaný uživatel3. října 2019

Super výkon a výdrž baterky