Bluetooth reproduktor Recenze Sencor SSS 3600 Kids

Recenze Sencor SSS 3600 Kids

Nový digitální dětský karaoke audio systém s bluetooth Sencor SSS 3600 Kids je vyvinutý na míru pro všechny děti, které mají rádi hudbu a zpěv. Je ideálním řešením na dětské oslavy, dětská hřiště nebo jen tak na hraní. Díky vestavěné dobíjecí baterii s vyšší kapacitou 3000 mAh zvládne přehrávat hudbu až 10 hodin při střední úrovni hlasitosti. O kvalitní zvuk se starají tři reproduktory (dva…

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

Hraje suprově,vzal jsem ho i do práce kde se nešetřil, vydržel hrát na 6 hodin bez nabíjení +Hraje i při nabíjení

Za ty peníze hodně slušný.

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Super pro děti. S mikrofonem se vyblbnou, zvuk je čistý . Trochu mi tam chybí basy. Jinak jednoduchý na obsluhu. Super věc za super cenu.

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Jsem spokojen moc zamně 1

Registrovaný uživatel23. července 2022

Tento přístroj jsem vybral pro svého,4 letého vnuka,který rád posloucha "disco" a rád do toho komentuje.Zátím je vydět,že se mu velmi hodí .

Registrovaný uživatel19. července 2022

Dlouhá výdrž baterie

Registrovaný uživatel10. října 2021

Kvalita zvuku dobrá A samotná kvalita provedení

Mikrofon ? Co si budem kvalita nic moc ale dá se s tím vyblbnout popřípadě koupit lepší

Za mě doporučuji

Registrovaný uživatel9. září 2021

Za ty peníze hodně muziky

Registrovaný uživatel8. srpna 2021

Kvalita plus cena.Kvalitni zvuk,bassy hrají taky dobře.mužu doporučit.

Registrovaný uživatel18. července 2021

Hlasitý v exteriéru.

MIkrofon jsem reklamovali pro špatný kontakt.