Recenze Sencor SRD 7790B černý

Digitální rádio umožňuje příjem rozhlasových stanic v maximální kvalitě díky technologii DAB+ a FM tuneru s funkcí RDS. Disponuje barevným 2,4" LCD displejem, který přehledně zobrazuje informace o stanicích a nastavení. Kompaktní provedení s rozměry 165 × 92 × 31 mm a hmotností 0,3 kg zajišťuje snadnou přenosnost, zatímco vestavěná dobíjecí Li-Ion baterie s kapacitou 1200 mAh umožňuje až 11 hodin…

Anička CH6. dubna 2026

Čistý digitální příjem bez šumu a bleskové ladění mnoha stanic Velký barevný LCD displej který je přehledný i z dálky Vestavěná dobíjecí baterie pro bezdrátový poslech kdekoli u práce

Chtěl jsem jenom obyčejný rádio do garáže k ponku, ale tohle mě fakt dostalo tím, jak čistě hraje a kolik stanic díky DAB+ pochytám. Ovládání je naprosto intuitivní, takže nemusím nic složitě ladit. Barevný displej je krásně čitelný i přes zaprášený brýle. Nejvíc mě příjemně překvapilo, jak dlouho vydrží hrát na vestavěnou baterku a že si k němu můžu snadno připojit mobil přes Bluetooth.

Martasak2. dubna 2026

rozměry display baterie výborná cena v akci

trošku složitější ovládání (ukládání stanic do oblíbených), jinak jsem nic nenašel, co by mi vadilo pro nabíjení je jen kabel a je potřeba mít vlastní adaptér (využít se dá od telefonu)

sháněli jsme malé rádio do kanceláře, ideál by bylo jednoduché do sítě bez zbytečných baterií, které umí DAB, ale postupem času jsme zjistili, že to je skoro nemožný úkol a snáze a levněji se najde s vestavěnou baterií. Toto je příjemně malé, hned na první lazení "bez antény" našlo cca 100 stanic (okraj Prahy), hraje pěkně, dokonce i s nějakými basy, pěkný display, ovládání trošku zbytečně komplikované, ale stejně bude většinu času hrát jedna stanice. Poutko je fajn, ale nemuselo by tam být. Výdrž nehodnotím, jelikož bude nonstop v zásuvce. V balení mi chybí asi jen adaptér do zásuvky (součástí jen kabel).

vraspir.m30. března 2026

Asi jen cena

Vyrobek je nepovedený. Ovládání přístroje je příšerné.

Renca5622. března 2026

Čistý zvuk a pohodový poslech DAB plus a snadné ladění stanic Barevný displej a přenosné provedení Jako zdroj zvuku lze použít USB disk, bluethooth nebo SD kartu

Tohle rádio mi doma fakt sedlo, protože hraje čistě, rychle naladí stanice a díky DAB+ je poslech příjemnější než u obyčejného FM. Líbí se mi i barevný 2,4" displej, na kterém je všechno hezky vidět, a navíc se hodí vestavěná baterie, takže si ho můžu přenést kam potřebuju. Oceňuju i to, že umí Bluetooth a podle nabídky produktu také přehrávání přes USB, takže neslouží jen jako obyčejné rádio, ale je to i skvělý budík.