Radiopřijímač Recenze Sencor SRD 1800

Recenze Sencor SRD 1800

Sencor SRD 1800 je malé přenosné rádio s teleskopickou anténou pro příjem FM rádia. Díky kompaktním rozměrům můžete mít rádio všude s sebou a užívat si tak hlasitý a kvalitní poslech kdykoliv a kdekoliv. Pro případ, že nechcete nebo nemůžete rádio poslouchat nahlas, můžete využít 3,5 mm jack konektor pro sluchátka, který váš problém jednoduše vyřeší. Rozměry rádia jsou 125 x 71 x 39 mm.

standamany20. srpna 2025

Maličké, snadno přenosné Hezký dizajn skvěle funguje, není to žádné chrastítko dobře hraje a ladí stanice (analog)

Perfektní rádijko na přenášení, ale i na dobu blackoutu.

Standa Many7. července 2025

maličké, ale robustní, krásné rádio na cesty (a na blackouty) na dvě AA baterie. Krásně hraje, hezky se ladí, není to "chrastítko".

Bezva rádijko, nemá chybu.

František6. července 2025

Malé rádio ,na baterie,koupil jsem ho na výlet s manželkou ,AM - Střední vlny na tom jdou nádherně ,rádio Dechovka a Český Impuls,bez šumu ,FM bez závad .Rádio doporučuji Všem co chodí na výlety rybaření nebo na zahradu ,či večer do stanu.

Kvalitní rádio ,dlouhá výdrž baterií,zakoupeno v Planeo ,tím děkuji paní prodavačce ,ochotná hned pomoct .

h.sevcikova21. dubna 2025

Malý, příjemný

kozlovskyleos13. února 2024

Malý, šikovný do kapsy, pěkně hraje a má FM a AM. Na baterie, prosťe paráda. Jde použít sluchátka, pěkný povrch. Analogové ladění. Jsem spokojen, dlouho hledal a našel.

Parádní rádio co nemá chybu.

Registrovaný uživatel17. května 2021

Funguje jak má, aspoň zatím nebyla stížnost od obdarované