Recenze Sencor SRC 6800

Radiobudík Sencor SRC 6800 je vybaven PLL FM rádiem s rozsahem 87,5–108 MHz, umožňujícím uložení až 10 předvolených rozhlasových stanic. Disponuje bílým LED displejem o velikosti 7,2 cm, jehož jas lze nastavit podle potřeby ve čtyřech úrovních – vysoký, střední, nízký a vypnutý. To zajišťuje pohodlné sledování času v denním i nočním režimu. Zařízení nabízí duální alarm, který umožňuje nastavit…

Martina Šimůnková25. února 2026

Pěkný zvuk a budík, co mě probudí bez stresu Snadné nastavení a ovládání bez dlouhého zkoumání Designově hezký a praktický, sluší mému stolku

Radiobudík Sencor mám na nočním stolku už pár týdnů a musím říct, že mě příjemně překvapila kvalita zvuku i budíku – ráno mě vzbudí pěkně výrazný tón, ale zároveň to není tak hlasité, že bych hned vyskočila z postele, protože jsem se lekla. Ovládání je intuitivní a jednoduché, takže i bez dlouhého studování manuálu si rychle nastavím čas a rádio podle nálady. Design se mi líbí, působí moderně a čistě v pokoji, a funkce jako spánek i dvojí budík jsou praktické.

tomica.a24. února 2026

Dva budíky, buzení tónem nebo rádiem

Tlačítka ovládání by mohla být vystouplejší pro lepší ovládání při buzení. Jas displeje by se mohl dát na noc ztlumit.

Za tu cenu slušná volba.

Karolína14. února 2026

Budí oblíbenou hudbou z USB nebo z radia. Má bezdrátovou nabíječku pro telefon. Velký a dobře čitelný displej.

Parádní radiobudík, který mě budí hudbou z USB, takže si vstávání zpříjemním oblíbenými songy. Má navíc integrovanou bezdrátovou nabíječku na telefon a velká čísla na displeji, která jsou krásně čitelná i bez brýlí.

Františka4. února 2026

FM s 10 předvolbami USB výstup pro nabíjení možnost bezdrátového nabíjení

Je to kombinace klasického rádia a moderního bezdrátového nabíjení telefonu. Díky přehlednému displeji, duálnímu alarmu a jednoduchému ovládání mě ráno vždy spolehlivě probudí a večer mi usnadňuje nabíjení a poslech rádia. Večer to má tlumené světlo. Mě se to moc líbí, má to spoustu funkcí.

Ifka883. února 2026

parádně čitelný velký displej stylový vzhled co oživí ložnici jednoduché ovládání které zvládne každý bezdrátové nabíjení

Tenhle budík je super hlavně díky tomu obřímu displeji, na který vidím perfektně odkudkoliv. Líbí se mi jeho moderní design a taky to, že nastavení je úplně intuitivní a rychlé. Ráno mě spolehlivě vzbudí a rádio hraje čistě, takže za mě fakt dobrá koupě.

l.porocak27. ledna 2026

- funkce

- ovládní

leikina198918. ledna 2026

Spolehlivé buzení a přehledné ovládání Čistý zvuk rádia na ranní pohodu Praktické nabíjení u postele, méně kabelů kolem

Radiobudík Sencor mám u postele a je to přesně ten typ pomocníka, který mi ráno fakt usnadní start. Budík zvoní spolehlivě, rádio hraje čistě a nabíjení po ruce je strašně praktické, takže už nehledám kabely po celé ložnici. Líbí se mi, že všechno ovládám jednoduše a večer jen nastavím a mám klid.

petr.protivinsky20. listopadu 2025

Ukazuje to cas a bezdratova nabijecka nabiji

hospodarpf10. srpna 2025

Přehledný LED displej s nastavitelným jasem Flexibilní buzení, je tu volba rádio nebo tón, dva časy alarmu pro různé vstávání, Kompaktní stylový design, zkrátka elegantní doplněk na každém nočním stolku.

Sencor SRC 6800 změnil moje rána k lepšímu, je to skvělý mix elegantního designu, chytrých funkcí a praktického využití. Konečně budík, který ví, jak nás má probudit bez stresu, pořádně a stylově. Vřele doporučuji!