Vizuelně hezký
Moc složité ovládání, moc funkcí a složitě se v tom člověk vyzná.
Jednodušší přístroj by byl lepší. Stačilo by jen ukázat hodiny a probudit v pravý čas.

Sencor SRC 170 splňuje základní požadavky na radiobudík, ale jeho složitější ovládání a nepřesný návod mohou být překážkou pro některé uživatele. Pro ty, kteří ocení digitální ladění a více barevných variant, je však vhodnou volbou, pokud se smíří s občasnými problémy s příjmem signálu.
Vizuelně hezký
Moc složité ovládání, moc funkcí a složitě se v tom člověk vyzná.
jednoduchý, malý výrobek, snadný na obsluhu, dostupný ve více barvách
tuner snadno ztratí signál
pokud ho někdo nepotřebuje jako rádio v místě se slabým radiovým signálem, tak doporučuji.
přesně to co jsem chtěl
Nemám nic proti
pro mně je složité nastavení budíku
velke a dobre citelne cislice
splňuje naše požadavky
Dobrá cena a kvalita. Dobře se nastavuje a ovládá. Tato značka je velmi dobrá. Mám již druhý od této značky a jsem velmi spokojený.
Dosud nezjištěny.
Za sebe mohu jen doporučit.
Pěkné tak akorát velké, rádio super
Design, digitální ladění, takže se nerozlaďuje a dva časy buzení
Je trochu složitější na ovládání některých funkcí, ale není to tak hrozné, jak se to zdá z návodu. Ten má asi hodně nepřesný překlad, což je největší slabina radiobudíku. Není z toho důvodu vhodný pro seniory.
Celkově spokojenost.
zelené podsvícení
Návod naprosto k ničemu,od vánoc nastavuji budík,ještě se mě to nepodařilo.Až otevřou půjdu vrátit
zatím žádné, návod nesouhlasí s výrobkem.
Dnes koupeno v Planeo Elektro Beroun. Po novém roce asi půjdu vrátit