Recenze Sencor SKS 8200

Kuchyňská váha s maximální váživostí 20 kilogramů a přesností měření 1 gram umožňuje přesné odměřování surovin při vaření i pečení. Je vybavena nerezovou platformou, která je odolná proti otiskům prstů a snadno se udržuje. Přední bílý LED displej s číslicemi o velikosti 12 milimetrů zajišťuje dobrou čitelnost i z větší vzdálenosti. Váha disponuje dotykovým ovládáním pomocí dvou tlačítek, která…

Eva Bak.25. dubna 2026

nerezový hladký povrch a velká plocha čitelný displej a snadná ovladatelnost překvapivě lehká na to, jakou má nosnost

Váha je šikovná. Nerezové provedení působí velmi bytelně a profesionálně. Má opravdu velkou nosnost, takže super na vážení těžkých věcí. Plocha je hladká a velká, ovládání skrz displej. S váhou jsem naprosto spokojená, funguje skvěle.

Tina22. dubna 2026

velká vážící plocha, snadno údržbová samotná váha tolik neváží, ale nosnost má velkou váží opravdu přesně plus možnost dovažování

Váhu jsem si pořídila na vážení surovin, vybrala jsem si tuto, protože má nosnost 20 kg, což je za danou cenu opravdu super. Snadno se ovládá a čistí, má velký hladký povrch. Samozřejmě je tu možnost dovažování, takže tím má za mě vše, co je třeba. Jsem moc spokojená.

Radka8821. dubna 2026

velká snadnoúdržbová plocha přesné vážení s velkou nosností digitální s funkcí možného dovažování

Fajn cena za tuhle váhu. Na to jakou má nosnost je celkem lehká. Kovové provedení se mi moc líbí a má hladkou velkou vážící plochu. Ovládá se na digitálním displeji a má možnost dovažování, což je nejpodstatnější.

Renca5622. března 2026

Velký rozsah vážení, až dvacet kilo Přesné vážení po jednom gramu Dobíjení přes USB C (bez baterií)

Váhu mám doma a mile mě překvapila hlavně tím, jak velkou zátěž zvládne a přitom váží přesně na gramy, což se hodí nejen na pečení, ale klidně i na větší věci. Líbí se mi jednoduché dotykové ovládání, velký LED displej a hlavně dobíjení přes USB-C, takže nemusím řešit baterky. Super je i nerezová plocha, která se dobře čistí a nevypadají na ní otisky prstů.