Radiopřijímač Recenze Sencor SIR 6100WDB

Recenze Sencor SIR 6100WDB

Internetové rádio Sencor SIR 6100WDB je zařízení, které nabízí širokou škálu funkcí pro poslech hudby a rádia. Toto rádio je vybaveno maximálním výkonem 20 W, což zajišťuje čistý a působivý zvuk. Všechny informace jsou přehledně zobrazeny na LCD displeji, který umožňuje nastavení jasu. Rádio podporuje bezdrátový přenos hudby pomocí Bluetooth 5.0 s dosahem až 15 metrů.

Registrovaný uživatel25. srpna 2025

Lehké ovládání.Jinak OK

iura24. srpna 2025

Výrobek jen hezky vypadá a když funguje (což jinak běžně nedělá), má i dobrý zvuk, ale to je tak všechno, jinak je to rádio naprosto k ničemu. Musel jsem ho v zákonné 14denní lhůtě vrátit a dokonce i totéž nově zakoupené (tentýž nový kus, stejný model) nefungovalo úplně stejně jako to první - !!!! NEKUPOVAT - VARUJI !!!

Po zadání kódu MOŽNÁ danou místní wifi síť najde a MOŽNÁ se i s ní spojí (a pak hraje docela obstojně), ale jakmile přístroj vypnete a pak ho znovu zapnete, chce wifi kód zadat znovu (nepamatuje si ho) a nakonec prohlásí, že "spojení je přerušeno" (ač ho vlastně vůbec nenaváže) a už "nenaskočí". !!!! VARUJI - NEKUPOVAT !!! - musel jsem v záruční 14denní době vrátit.

Absolutně nespolehlivý výrobek - důrazně varuji - jsou to vyhozené peníze!!!

vitek.mi21. srpna 2025

nemá chyby

miroslav.volf.mvr20. července 2025

velmi dobré a snadné ovládání kvalitní zvuk velmi dobrý design

zatím jsem žádné nezaznamenal

jsem velmi spokojen

varta 566. července 2025

dobrá cena, kvalita,

satoktasko18. června 2025

Po všech stránkách jen klady. Perfektní funkčnost.

Nelze naleznout.

halmovka1. května 2025

Funguje bez problémů, dobrý zvuk. Nastavení v pohodě.

miraodry12. dubna 2025

zatím vše jak má být a co jsme čekali