Recenze Sencor SHM 9130WH

Akumulátorový ruční mixér Sencor SHM 9130WH je napájen odnímatelnou baterií, což zajišťuje pohodlné používání bez nutnosti připojení k elektrické síti. Baterie je typu Li-Ion s kapacitou 11,1 V/2000 mAh a lze ji nabíjet pomocí nabíječky typu C. Mixér se může pochlubit digitálním displejem, který umožňuje plynulou regulaci otáček. K dispozici je 8 rychlostí, což umožňuje přizpůsobit výkon…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Ruční šlehač Sencor SHM 9130WH vyniká bezdrátovým provozem, silným výkonem a pohodlným ovládáním. Zvládá širokou škálu pekařských úkonů a díky absenci kabelu umožňuje volný pohyb v kuchyni. Zákazníci oceňují jeho ergonomii a variabilitu, což z něj činí praktického pomocníka pro každodenní použití.

• Bezdrátový provoz bez omezení šňůrou
  • Dobře padne do ruky a pohodlně se drží
  • Silný výkon pro různé typy pečení
  • Rychlé a rovnoměrné šlehání
  • Možnost použití kdekoliv bez kabelu
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

duha.orlova5. května 2026

dobrá manipulace bez kabelu

MilenaŽ18. února 2026

běží na akumulátor je bez šňůry, což je super dobře padne do ruky má dvě sady metel - šlehání a hnětení malý displej, který ukazuje stav nabití akumulátoru jednoduše se obsluhuje i čistí

Tohle mi moc vyhovuje, provoz na akumulátor a nemusím řešit, že se mi prořád někde plete a omezuje mi stová šňůra. Výdrž je docela v pohodě. A tak mužu varit třeba i na zahradě u grilování.

VandaV14. února 2026

bezdrátový provoz s příjemnou výdrží baterie má to digitální displej a až 8 rychlostí variabilní využití s různým typem metlí v balení

Je to velmi praktickej mixér a to nejen díky bezdrátovýmu provozu, ale oceňuju i variabilitu využití, jako je šlehání, mixování a zvládne i hnětení těsta, takže za mě super.

lukyhorn8811. listopadu 2025

Absolutni volnost pohybu bez kabelu. Prehledna indkace stavu baterie pro klid v kuchyni. Moderni nabijeni pres USB-C a kvalitni akumulator.

Pouzivam tento akumulatorovy rucni slehac v kuchyni uz par tydnu a musim priznat, ze me opravdu potesil. Nejvic me na nem bavi, ze nemusi tahat zadnou snuru – proste ho vezmu, zapnu a pracuji – zadne zamotane kabely, zadne hledani zasuvky. Navic indikuje stav nabiti, takze vzdy vidim, kolik mam jeste energie – perfektni pri peceni napriklad s detmi. A napaje se pres moderni USB-C kabel, coz povazuji za vyhodu oproti starym modelum.

ladikadik30. srpna 2025

Skvělé ,vždy a kdekoliv použitelné bez hledání zásuvky . silný motor

Zatím jsem žádný nenašel

Skvělé produkty od Sencoru

kralzofie30. srpna 2025

Silný výkon pro každé pečení Pohodlný provoz bez kabelu Lehký a snadno ovladatelný

Akumulátorový ruční šlehač SENCOR SHM 9130WH je skvělý pomocník do každé kuchyně. Zvládne připravit těsto na bábovku i pevný sníh na dezerty. Díky akumulátorovému provozu se nikde neplete kabel a práce je pohodlná. Je lehký výkonný a dobře padne do ruky takže pečení je radost.

Martina Šimůnková27. srpna 2025

Rychlé a rovnoměrné šlehání Plynulá regulace otáček pro přesný výsledek Možnost použití kdekoliv bez kabelu Lehký a pohodlný do ruky Elegantní a moderní vzhled

Ruční akumulátorový šlehač SENCOR SHM 9130WH mě příjemně překvapil svou lehkostí a výkonem. Je radost s ním pracovat protože se snadno drží a rychle našlehá vše co potřebuji. Oceňuji že nemusím řešit kabel a mohu ho používat kdekoliv v kuchyni. Design je elegantní a hodí se do každé moderní domácnosti.

Miri29. června 2025

Bezdrátový - super

jezabi19. června 2025

Provoz na baterii - super počin, neplete se mi při vaření nikde žádná šňůra Dobře padne do ruky a výborně se ovládá Dobře se myje - metly hodíte do myčky a je hotovo

Výborný šlehač, zvládne od ušlehání sněhu z bílků až po jemné promíchání pomazánky. Je to můj skvělý pomocník.