Funguje tak jak má

Funguje tak jak má
Velmi spokojena
Škoda že nemá stojanek i Jene zbarveni
Skladný, rychlé sestavení. Snadná údržba. Výkon je lepší než u jiných tyčáku a oceňuji vybavení (kotoučové krouhače ).
Jestli jsem dobře četla návod , tak nelze mýt v myčce.
Vhodný do běžného domácího kuchyňského provozu.
Rohlíky musím například podrtit aby vešli do hrdla na strouhankou, předchozí byl oválný. Inovace je špatná.
Velké příslušenství
Mixér má silný motor a zřejmě plastové díly.. Poměrně omezený čas provozu, silný motor má tendenci se velmi rychle hodně (!)přehřívat...
Zakoupila jsem v 12/2024 právě kvůli příslušenství a silnému motoru. Za půl roku provozu už dvakrát vyměněn kvůli přehřátí motoru. Bohužel mnohem levnější výrobky vydrží déle
Oweful machine
Zatim absolutní spokojenost, hodně příslušenství za rozumnou cenu.
Silný motor
Nahrazuje mi velký robot
Dobrá kvalita, hodně příslušenství, stále.
Pěkný obraz
Špatné umístěná koncovka na kabel a jeho neustálé vypadávání.
Příslušenství
Cena
Velké množství nástavců
Nástavec na bramborovou kaši je naprosto dokonalý, nikdy se mi nepodařila lepší kaše
Přepínání rychlostí
Hezký design
Některé komponenty se špatně čistí
Ponorný mixér mi nepřijde moc výkonný
Pěkné našlehá mléko pěnu
zbytek spotřebiče funguje
při prvním použití přestaly fungovat šlehací metly
Velké příslušenství
3x se použilo a přestalo fungovat (2x bramborova kase 1x svickova)
Super pomocník pro menší množství zpracovávaných potravin. Zatím jsem spokojená. Doporučuji
Chybí mi nástavec na strouhání brambor na bramborku. Ten bych do výbavy doplnila
Velmi šikovná věc.
Zatím jsem vyzkoušela jen sekáček, funguje dobře.
Skvělý pomocník do kuchyně. Zatím jsem vyzkoušela nástavec na kši a byla jsem nadšená. Kaše heboučká, bez hrudek. Výrobku bych klidně dala i sto hvězdiček. Díky.
velké množství doplňků
široký záběr využití
tichý silný motor
jednoduché ovládání
Jsem velmi spokojená, zatím jsem s mixerem zvládla dobře a rychle všechny práce, které jsem při vaření potřebovala udělat.