Recenze Sencor SHB 4310

Recenze Sencor SHB 4310

Stolní mixér Sencor SHB 4310 před vámi otevře celý svět úžasných pokrmů. Je vhodný pro sekání ovoce, zeleniny, masa a jiných druhů potravin. Nabízí výjimečný výkon a nože z kvalitní nerezové oceli. Spotřebič pohání 300 W motor.

e.vojtkova24. ledna 2025

vrchní díl dobře nedoléhá a je tudíš se špatně spouští

helena.jeriova10. ledna 2025

velký pomocník, slušná cena, spokojenost

gerd8. prosince 2023

Zatím spokojenost, zkusila jsem posekat kuřecí maso do rolády

Zatím neobjevenyMám spotřebič jen krátce.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

složíté zavíráním a zapínání

Registrovaný uživatel7. října 2023

sloužil ku spokojenosti než...........

zklamání bylo, že se rozpadnul spojovací článek mezi motorkem a tyčkou s noži, a i když se jednalo (podle zabarvení zlomu) o vadu materiálu, nelze náhradní díleček, bez kterého je mašinka nefunkční sehnat a ani nikde objednat

zklamání

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

Praktický.

Dělá co má.

Registrovaný uživatel24. září 2022

Za tu cenu jsem uplne nadsena.Pomele i orechy.Je to na mensi porce, coz me vyhovuje, kdyz jsem sama.Udela koktejly, pomazanky, super.Snadno se umyva.Jen se musi naucit manipulovat, ale to se zvladne rychle.

Snad jen, ze se s tim.musi clovek naucit manipulovat.Ale to je popsano i v navodu, ze to neni pro deti, nebo starsi, ci nemotorne lidi.Nicmene, to se nauci okamzite, velmi rychle a funguje skvele.

Naprosta spokojenost.Spolehlivy a prakticky pomocnik, ktery navic nezabere mnoho mista, je velice skladny.Za me, doporucuji.

Registrovaný uživatel5. května 2022

Maká dobře

Škoda,že nemá dva nože nad sebou.

Příště koupíme dražší s více noži. Na běžné sekání je SHB 4310 velmi dobrý.

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

zakoupila jsem protože byl pouze tento v nabídce

jde složitě uzavřít a spustit, nejsem spokojená, měla jsem lepší peodukt, bohužel již dosloužil

nespokojenost, složité dlouhé spuštění musíte mít absolutně čisté ruce a ještě hodně trpělivosti

Registrovaný uživatel29. července 2021

Nepostradatelný pomocník v domácnosti.

Špatná (zdlouhavá) manipulace.

Registrovaný uživatel12. března 2021

Zboží mi nedošlo!

Registrovaný uživatel27. července 2017

šikovný při menším množství výborný na sekání bylinek snadná manipulace,skladný-nezabere moc místa skoro denně

malý a šikovný